Je bent hier
Home > Baby & Kind > Binnenkijken Babykamers | Babykamer Kai

Binnenkijken Babykamers | Babykamer Kai

Ik ben Amy, 31 jaar jong, getrouwd en mama van een zoontje van 9 maanden, Kai. De babykamer klaarmaken is en blijft toch een dingetje. Ik wilde graag de allermooiste kamer en ik kan je vertellen… dat is niet gelukt. Het is niet geworden zoals ik het had gewild, maar desondanks show ik in dit post mijn babykamer.

Ik ben een groot Disney fan, dus voor mij was het zeker dat dit dan ook het thema zou worden. Een meisjeskamer Ariel (de kleine zeemeermin) of een jongenskamer Olaf (frozen). Eerlijk gezegd vond ik als thema The Lion King ook heel leuk. Maar ik zag dat velen om mij heen voor een kamer met een jungle thema gingen, daarom wou ik liever wat anders. En omdat we nog gingen verhuizen had ik gelukkig nog best wat tijd om te verzinnen wat ik precies zou willen. Het is een Olaf babykamer geworden!

Mijn beste vriendin bood mij haar babykamer uitzet aan en dat heb ik natuurlijk aangenomen. Dat scheelde ons mooi wat geld! De toekomstige babykamer had een muur geheel in het groen/blauw, daar heb ik een hele grote Olaf stikker op laten plakken met sneeuw vlokken er omheen. Een ander muur is wit met in het midden 1 strook van dezelfde kleur als de andere muur. De bekleding voor het bedje en het aankleedkussen is ook in die kleur. Nu ben ik nou eenmaal niet zo goed in het stylen van interieur, dus hoe leuk het ook klinkt dat alles qua kleur bij elkaar past, het is het toch net niet. Ook vond ik het een super goed idee om Frozen gordijnen erbij te doen… het ziet er niet uit.

Als vrouw dat voor het eerst zwanger was wist ik niet dat je een gewone dressoir kon kopen en daar je verschoon kussen op kon leggen. Prima optie en ook heb je zo veel meer kastruimte. Jammer dat ik dit niet eerder wist. Naast het babybedje, verschoningskast en klerenkast heb ik ook mijn mega roze barok stoel in de babykamer staan. Kai werd namelijk steeds vaker wakker in de nacht.

Zoals ik aan het begin al aangaf: mijn babykamer is niet geworden zoals ik het graag had gewild. Ik ga het nu allemaal ook niet meer veranderen. Straks, als Kai een grote jongenskamer mag dan maken we er wel wat moois van. Natuurlijk wel in wat hij zelf wilt. Kai die vindt gelukkig Olaf helemaal fantastisch en wilt hij hem altijd even aanraken, met een big smile op zijn gezicht.

Mijn advies aan iedere aanstaande mama die over de babykamer nadenkt is zeker om eerst goed rond te kijken want er is heel veel leuks te vinden, ook voor wat minder geld.

Nog meer babykamer inspiratie?
• Binnenkijken Babykamer Chloé
• Binnenkijken Babykamer Amber
• Binnenkijken Babykamer Bobbie
• Binnenkijken Babykamer Jenthe
• Binnenkijken Babykamer Ezra
• Binnenkijken Babykamer James
• Binnenkijken Babykamer Sophia
• Binnenkijken Babykamer Willem
• Binnenkijken Babykamer Sarah

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top