Je bent hier
Home > Zwanger > Babykamer > Binnenkijken Babykamers | Babykamer Sophia

Binnenkijken Babykamers | Babykamer Sophia

Als aanstaande mommy kijk je vast uit naar het moment dat jullie met het inrichten van de babykamer kunnen beginnen. In onze moderne tijd is er ontzettend veel beschikbaar om de babykamer naar jullie smaak te maken en kun je eindeloos naar hartenlust mixen & matchen. Ter inspiratie introduceert Mommyonline deze tweewekelijks rubriek waarin mommy’s jou een kijkje in hun zelfingerichte babykamers geven. Welkom in de wondere wereld van babykamers. Door mommy’s en voor mommy’s!

Ik ben Sanne en de trots moeder van baby –girl Sophia geboren op 9 september 2014. Samen met haar papa Melvin wonen wij in Dongen gelegen in Noord-Brabant. Met trots geef ik jullie een kijkje in het vrolijke kamertje van onze Sophia.Babykamer Sophia Het kamertje van Sophia is Roze! Het is een echte meisjes kamer geworden. Bij het inrichten van haar kamertje vond ik het belangrijk dat het een echte meisjes kamer werd. Wij wisten dat we een meid kregen en ik hou niet zo van neutrale kamers. En over het eindresultaat ben ik erg tevreden.
Babykamer Sophia 2Wat ik zelf erg fijn aan het kamertje van Sophia vind is dat het ondanks de felle roze tinten toch overzichtelijk is gebleven.
Babykamer Sophia 3Babykamer Sophia 5Inspiratie voor haar kamertje haalde ik echt overal en nergens. Ik zit vaak op instagram (huisje.vol.liefde) waar ik andere kamers bekijk maar ik struin ook graag het internet af naar leuke aparte webshops.Babykamer Sophia 8Babykamer Sophia 6Er zijn meerdere items uit de babykamer waar ik erg blij mee ben. Zo ben ik heel blij met het behang van lief! dat door mijn schoonvader is opgehangen. En op de kast staan regenlaarsjes die ik van mijn vader heb gehad. Even als de schilderijtjes die ik op mijn babyshower heb gekregen. Allemaal bijzondere items die de kamer persoonlijk maken.
Babykamer Sophia 4Ik wilde heel graag dit behang. Maar toen het eenmaal aan de muur zat miste ik toch iets. En toen kwam ik deze boom tegen bij van Asten in Tilburg. (Ze hebben nu ook zoiets soortgelijks bij de xenos). Ik wist gelijk dat dit ontbrak! Je bevestigd hem heel makkelijk met dubbelzijdige tape. De vogelhuisje komen van de kwantum. En die maken de boom toch wel af! Babykamer Sophia 7De pompoms aan de gordijnroede geven de kamer een feestelijk tintje. Het is en blijft natuurlijk een bijzondere gebeurtenis, een wonder, zo’n kleintje.. dan mag je best een beetje versieren.

Nog meer babykamer inspiratie?
• Binnenkijken Babykamer Willem
• Binnenkijken Babykamer Sarah

Ben je ook zo trots op jouw babykamer en vind je het leuk deze te showen? Stuur ons dan een mailtje via info(at)mommyonline.nl 

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Binnenkijken Babykamers | Babykamer Sophia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top