Je bent hier
Home > Over Ons

Mommyonline.nl is een online platform dat is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Of je nu een aanstaande moeder bent, een moeder met een baby of met jonge kinderen, tieners of pubers, er is hier voor elke moeder wat te lezen.

Lees op Mommyonline.nl waargebeurde verhalen/columns over de moeders van tegenwoordig, of ze naast hun moederschap in loondienst werken of een eigen bedrijf hebben. Voor elke soort moeder is er op Mommyonline.nl genoeg leesvoer.
Ook voor oma’s valt hier genoeg te lezen, over hoe vrouwen van nu, het moederschap beleven en hoe de (klein)kinderen van tegenwoordig zijn.

Naast alles wat er geschreven staat over alle stadia van het moederschap bieden wij je ook inspiratie op het gebied van inrichting, koken en creatief bezig zijn.  Maar ook besteden we de nodige aandacht aan beauty & lifestyle. Worden er boekrecensies geschreven, producten uitgeprobeerd en geregeld worden er diverse winacties gehouden.
Dit alles maakt het allemaal zeer interessant om geregeld een bezoekje aan Mommyonline.nl te brengen.

Mommyonline.nl: Het hippe online magazine voor en door mama’s.

Lees Mommyonline.nl Disclaimer

Over Ons Team – Meet the Mommy’s!


 

 

Nicky A.  |  Oprichtster & Blogger

Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen, oprichtster, hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl, Nailbox.nl en Beautytopia.nl. Eigenaar van Missgorgeous.nl. Een #bossbabe. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict, schuift ze niet onder stoelen of banken, en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.

Lees hier het interview met Nicky


 

 

 

 

Yvonne van der Wal |  tekstcorrectie, boekrecensies, columniste, beauty.

Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!

 

 

 

 

 

 

 

Karina Andeweg | Columniste

Ik ben Karina Andeweg en moeder van twee kinderen. Ruud, de oudste is een jongen van 8 jaar die sprekend op zijn vader lijkt en Maaike mijn dochter van 4 lijkt als twee druppels water op mij. Niet zozeer qua uiterlijk want wat dat betreft zijn ze een vrolijke mengelmoes van papa en mama maar wat betreft karakter is de gelijkenis treffend en soms pijnlijk confronterend. Het is mijn streven om het leven niet al te serieus te nemen en er niet te zwaar aan te tillen. In mijn columns hoop ik regelmatig een lach en soms een traan van herkenning op jullie gezicht te kunnen brengen en gun ik jullie een kijkje in mijn leven. Ik ga mijn best doen om hier regelmatig iets leuks te schrijven en ik hoop dat jullie het met plezier zullen lezen.

 

 

 

 

 

Sandy J| Columniste

Mijn naam is Sandy (1976), ik ben inmiddels vele jaren getrouwd met mijn man. Ik ben moeder van 2 jongens geboren in 2006 en 2010. Ik werk 20 uur in de week. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen winkelen, ergens lekker eten, hou van mode en beauty, vakantie, dagjes uit en natuurlijk van mijn mannen.
Sinds juni 2014 is mijn eerste boek ‘En ineens weet je het…je bent moeder’ verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

Saskia Born | reviews, interviews, boekrecensies

Als kind wilde ik archeoloog of kapster worden en nu ik eindelijk ‘groot’ ben, doe ik het allerleukste werk wat er is, als clown Jip! Voordat ik mijn liefde had verklaard aan de rode neus, had ik al een Grote Liefde; schrijven(heb zelfs twee dichtbundels uitgebracht). Het schrijven en clown Jip vullen elkaar picobello aan (clown Jip klimt zelf ook regelmatig in de pen om al haar avonturen neer te pennen). Voor de rest houden mijn twee kids me van de straat en ben ik ook nog eens gelukkig en getrouwd met mijn allerliefste vent.

P.S.: als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje op mijn website saskiabornmes.nl

 

 

 

 

 

Kitty de Hesse | Columniste

Kitty de Hesse (1974) is de trotse moeder van 2 kinderen, Tiaro en Amber, en gelukkig getrouwd. Volgens haar echtgenoot, met wie ze alweer vijftien jaar samenwoont, is Kitty alleen maar stil als ze een boek leest, want ze houdt bij tijd en wijle zelfs tijdens haar slaap hele gesprekken. Al die woorden en gedachten die zich continu in haar hoofd vormen zet ze graag op papier.

 

 

 

 

 

 

Sandra de Booij | Columniste

Mijn naam is Sandra de Booij, inmiddels heb ik 3 boekjes geschreven,
2 gedichten boekjes, een voor kinderen en een voor volwassenen.
In de eerste plaats ben ik moeder en in de tweede plaats ben ik schrijfster.
Inmiddels ben ik aan mijn eerste roman begonnen .
Ik hoop dat jullie mijn columns leuk vinden, reageren mag altijd dat vind ik zelfs heel leuk als dat gebeurd.
Groetjes en veel leesplezier op Mommyonline

 

 

 

 

 

Cindy Koehorst  | Columniste, Food

Jah, en toen….. vertel maar even in het kort wie je ben. In het kort dus…. Das moeilijk hoor! Ik ben Cindy Koehorst (1984) getrouw met Martin en de trotse mama van Lyanne en Collin. Ik ben gediplomeerd verpleegkundige en werk met name veel avonddiensten. Ik ben een fanatiek haakster en heb altijd wel een projectje liggen waarmee ik bezig ben. Het is gewoon zo verslavend, je blijft bezig.

 

 

 

 

 

Stephanie | Columniste

Mijn naam is Stephanie en ik ben 39 jaar geleden geboren. Het moge duidelijk zijn dat dat in het stenen tijdperk was. Ja, ik had cassettebandjes, nam de top 40 op, was verliefd op Michael Jackson, daarna op de New Kids on the Block. Ik heb stekeltjeshaar gehad (Waarom???) en een fluoriserende winterjas (Wederom: waarom???). Maar die tijden zijn voorbij. Nu ben ik getrouwd met mijn man (dat is vaak zo als je trouwt) en heb ik een dochter van 8 en een zoon van 7. Verder werk ik als klusjesvrouw, wat vaak tot de verbeelding spreekt. Schrijven is mijn passie en mijn schrijfstijl is sarcastisch, bot, eerlijk, schaamteloos en lang niet alles wat uit mijn pen komt is geschikt voor MommyOnline ? Hier vind je mijn columns over het moederschap en alles wat daarmee samenhangt. Voel je vrij om te reageren. Dat maakt het alleen maar leuker.

 

 

 


Josephine | marketing & pr

Josephine werkt achter de schermen mee aan Mommyonline.nl. Met haar gezicht wilt zij liever niet op het wereld wijde web. Zij is moeder van drie en inmiddels 10 jaar gelukkig getrouwd.

 


(GAST) COLUMNISTEN

Annemieke Statz
Astrid Grootscholten
Elsbeth de Jager
Lillian Ellen
Monique van der Steen
Ingrid de Bruijn
Petra Koster
Ilona Rempt
Iris
Julia
Corine Langeveld
Chantal Hanckmann
Francoise Bonneveld
Karien van Ditzhuijzen
‎Trenke Riksten
Daniëla Vastenburg
Maureen G.
Cynthia Kok

Top