Je bent hier
Home > Zwanger > Babykamer > Binnenkijken Babykamers | Babykamer Ezra

Binnenkijken Babykamers | Babykamer Ezra

Als aanstaande mommy kijk je vast uit naar het moment dat jullie met het inrichten van de babykamer kunnen beginnen.  In onze moderne tijd is er ontzettend veel beschikbaar om de babykamer naar jullie smaak te maken en kun je eindeloos naar hartenlust mixen & matchen. Ter inspiratie introduceert Mommyonline deze tweewekelijks rubriek waarin mommy’s jou een kijkje in hun zelfingerichte babykamers geven. Welkom in de wondere wereld van babykamers. Door mommy’s en voor mommy’s

Ik ben Angela, blogger op fitnesschicks.nl, en de partner van Leonard. Samen zijn wij sinds 23 oktober de trotse ouders van Ezra. Scroll verder en neem gerust een kijkje in de babykamer van onze baby boy!

babykamer AngelaVoor dat ik wist of het een jongetje of meisje ging worden, wilde ik al een grijs/blauwe babykamer met als thema schaapjes en sterretjes. Echt een slaapkamertje om in te dromen. Als het een meisje ging worden, zou ik het thema nog wel aanvullen met roze accenten. Maar uiteindelijk bleek dat dus niet nodig.babykamer Angela 08Het thema voor de babykamer heb ik zelf bedacht. Ik heb wel op Pinterest gekeken voor inspiratie, maar uiteindelijk ben ik voor mijn eigen ideeën gegaan.

babykamer Angela 03 babykamer Angela 06Het idee van schaapjes en sterretjes kwam oorspronkelijk van het dikke knuffelschaap dat we kochten tijdens een weekendje weg op Texel. Hij is zo grappig en schattig tegelijk. Ik denk dat ik dat dus wel één van de leukste items uit de babykamer vind. Maar ik ben ook heel blij met mijn zelf geschilderde schilderijtjes!

babykamer Angela 05Het belangrijkste vind ik dat een babykamer veilig en vertrouwd voor een kindje is. Verder wilde ik graag goede niet licht doorlatende gordijntjes omdat we een lantaarnpaal voor ons huis hebben staan.babykamer Angela 10Het fijnst aan de babykamer vind ik dat hij tegen onze eigen slaapkamer aanligt. Zo is hij altijd dicht bij ons. De babykamer is niet groot, maar het heeft alles wat we nodig hebben. We hebben een grote zolder die we willen gaan opdelen in twee kamers. De kleine zal uiteindelijk één van die kamers krijgen. Voor nu is het goed zo!

babykamer Angela 02Het ledikantje en de commode komen beide van de Ikea vandaan. Ze zijn stevig, maar ook compact wat belangrijk voor ons is omdat de babykamer niet al te groot is. Verder hebben we een inbouwkast die al in het huis zat toen we het kochten. Leonard heeft nog wel een aantal nieuwe plankjes in de kast gemonteerd.

babykamer Angela 09De vilten boxjes waar we de babykleertjes en dergelijke in bewaren komen van de Hema.
De gordijnen komen van de webshop Kindergordijnen.nl
Het lampje met sterretje is een oud lampje van mijn zus. Hij was eerst geel, maar die heb ik opnieuw bekleed

Nog meer babykamer inspiratie?
• Binnenkijken Babykamer James
• Binnenkijken Babykamer Sophia
• Binnenkijken Babykamer Willem
• Binnenkijken Babykamer Sarah

Ben je ook zo trots op jouw babykamer en vind je het leuk deze te showen? Stuur ons dan een mailtje via info(at)mommyonline.nl 

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Binnenkijken Babykamers | Babykamer Ezra

  1. Beste Angela,
    Wat een leuke baby kamertje! Heel mooie gedaan!
    We krijgen in december een meisje. Dus zijn we nu bezig met de baby kamer. We willen ook graag een schaap thema voor de baby kamer hebben want deze jaar is de schaap jaar voor Chinese. Dus wordt onze baby een schaap baby :). Ik vind de geschilderde schilderijtjes van je heel mooi zijn. Mag ik die van je kopen? Of misschien kun je nog dezelfde zet voor onze maken?

    Groet,
    Ping

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top