Je bent hier
Home > Zwanger > Babykamer > Binnenkijken Babykamers | Babykamer Bobbie

Binnenkijken Babykamers | Babykamer Bobbie

Als aanstaande mommy kijk je vast uit naar het moment dat jullie met het inrichten van de babykamer kunnen beginnen.  In onze moderne tijd is er ontzettend veel beschikbaar om de babykamer naar jullie smaak te maken en kun je eindeloos naar hartenlust mixen & matchen. Ter inspiratie introduceert Mommyonline deze tweewekelijks rubriek waarin mommy’s jou een kijkje in hun zelfingerichte babykamers geven. Welkom in de wondere wereld van babykamers. Door mommy’s en voor mommy’s!

Wat leuk om jullie een blik te gunnen in onze babykamer!
Ik ben Annemieke, moeder van twee jongens van 6 en 4 jaar en nummer drie wordt een dezer dagen geboren. Ik ben zo benieuwd! Naast mijn bijna fulltime baan heb ik een foodblog (eethetbeter.nl) en leer ik voor natuurvoedingsadviseur.

Babykamer BobbieVorig jaar ontdekten we in juni dat ik zwanger was, een prachtig Vaderdag cadeau! Aangezien we de badkamer aan het verbouwen waren, hebben we de rest van de bovenverdieping daarna ook direct aangepakt. Zelf verhuisden we naar de zolder, onze oudste zoon ging in onze voormalige kamer slapen en de jongste verhuisde naar de kamer van zijn broer.

Babykamer Bobbie 2De jongens wisten precies wat ze wilden: een dinokamer en een brandweerkamer! Toen we hoorden dat ook onze derde telg een jongetje zou zijn, gingen we op zoek naar inspiratie voor de kamer. Aangezien lief en ik verliefd waren op de blauwe wanden van de brandweerkamer, was de keuze voor de muren al snel gemaakt. De decoratie was een lastigere keuze…

Babykamer Bobbie 6Babykamer Bobbie 7Lang leve Internet, Pinterest en Etsy, want wij vielen voor muurstickers uit Amerika. De witte meubels hadden we bewaard en ook de wand- en vloerdecoratie kon wat ons betreft nog een keer mee. Op de stickers zijn dieren uit het oerwoud in felle kleuren afgebeeld. Het contrasteert mooi met het blauw en wit.

Babykamer Bobbie 3 Babykamer Bobbie 4Mijn moeder naaide en beschilderde het hemeltje voor boven het bed in het thema van de kamer. Het resultaat mag er zijn!

Babykamer Bobbie 5Ik heb gekozen voor biologische huidverzorgingsproducten, zonder chemische toevoegingen, conserveermiddelen en antibiotica.

Inmiddels is de kamer schoon, de kast gevuld en zijn wij uiterst tevreden over deze babykamer. Er ontbreekt echter nog iets… “Baby, wanneer kom je nou?” 😉

Nog meer babykamer inspiratie?
• Binnenkijken Babykamer Jenthe
• Binnenkijken Babykamer Ezra
• Binnenkijken Babykamer James
• Binnenkijken Babykamer Sophia
• Binnenkijken Babykamer Willem
• Binnenkijken Babykamer Sarah

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Binnenkijken Babykamers | Babykamer Bobbie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top