Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Louis Vuitton Reverse Monogram Canvas Trunk Clutch Bag

Louis Vuitton Reverse Monogram Canvas Trunk Clutch Bag

Louis Vuitton Reverse Monogram Canvas Trunk Clutch Bag

Liefde voor tassen heb ik altijd wel gehad maar in de afgelopen twee jaren is dit enorm gaan groeien. Dat was natuurlijk ook wel te verwachten want sinds de komst van LYB houd ik mij er veel meer mee bezig. Mijn kijk op tassen is daarnaast ook veranderd. Waar ik voorheen meer naar budget merken keek zijn het anno nu de higheind merken dat mijn hart sneller doen kloppen. Op het moment ben ik helemaal in-to LV, niet enkel de huidige tassencollecties maar zeker ook exemplaren van jaren geleden welk bij hen niet meer verkrijgbaar zijn. Ik overdrijf niet wanneer ik toegeef dat ik een vreugde momentje ervaar bij het ontdekken van een (voor mij dan) onbekend exemplaar dat mijn hart sneller doet kloppen. In zo’n geval beland desbetreffende tas regelrecht op mijn wishlist. Dit overkwam mij onlangs nog toen ik de tas die ik in dit artikel in de spotlight zet tegenkwam. Meet the Louis Vuitton Trunk Clutch bag.

Tot kort geleden kende ik deze Trunk clutch tas niet maar ik werd wel direct verliefd op haar. Na een korte research kwam ik erachter dat zij uit de fall 2018 collectie komt. Naast dit prachtige reverse monogram canvas exemplaar komt de tas ook in vier verschillende kleuren (rood, zwart, roze en wit) gemaakt van leer. Vooral de roze uitvoering zou ik nog heel graag in mijn bezit willen hebben. De Trunk Clutch is overigens geen geheel nieuwe ontwerp, zij is een herinterpretatie van de iconische Petite Malle Bag. Het verschil zit hem in het materiaal: de trunk clutch is van zachte materiaal terwijl de Petite Malle van harde materiaal is. Wist jij dat Louis Vuitton in 1854 als een Trunk-bedrijf begon? En dat zowel de Petite Malle als de Trunk Clutch geïnspireerd zijn op de Maison Trunk? De Maison Trunk is zowel een bijzondere als een iconische ontwerp van LV.

Bij het horen van haar naam zou je snel geneigd zijn om te denken dat de Louis Vuitton Trunk Clutch Bag enkel als clutch gedragen kan worden maar niets is minder waar. In werkelijkheid is het een crossbody tas. De tas komt namelijk met een verstelbare draagriem welk deels uit ketting en deels uit leer bestaat. Deze verstelbare draagriem biedt de mogelijkheid om de tas (naast als een clutch) ook over de schouders en crossbody te dragen. De Trunk Clutch geeft zowel een klassieke (vintage) als moderne uitstraling, net als de Petite Malle. De tas heeft een ritssluiting en een sluitriem dat aan een S-Lock- sluiting vastgemaakt wordt. Aan beide kanten van de sluitriem vind je een goudkleurige siersluiting.

De Trunk Clutch is zo ontworpen dat je vanuit de buitenkant al kunt zien dat het meerdere compartimenten heeft. Wanneer je de tas opent kom je twee ruime compartimenten tegen welk door een scheidingswand gescheiden worden. De tas is groot genoeg om al jouw dagelijkse essentials en wat extra’s te dragen. Verder heeft de tas een steekvakje waar je pasjes in kwijt zou kunnen.

Zoals ik hierboven al aangeef heeft de Trunk Clutch een vintage uitstraling. Maar desondanks kun je het met moderne kledingstukken combineren. Het is een exemplaar tas dat vrijwel bij iedere outfit past, zowel casual als chic. Haar opvallende uitstraling is wat mij verliefd heeft laten worden. De tas is naar mijn mening een pronkstuk, net als de Petite Male welk ik nog heel graag in mijn collectie zou willen toevoegen. Zonder enige twijfel kan ik zeggen dat de Trunk Clutch mijn favoriete LV tas op het moment is. Het is wat mij betreft absoluut een aanwinst om in je collectie te hebben. Enorm jammer dat dit model bij LV niet meer verkrijgbaar is. Maar ben jij, net als ikzelf, enorm fan van deze LV Trunk Clutch, dan kun je het ook heel gemakkelijk huren. Check LeaseYourBag.nl voor de beschikbaarheid.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top