Je bent hier
Home > Adverteren

Adverteren op Mommyonline.nl

Mommyonline.nl is een online platform dat is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mommy’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Op de site zijn er honderden unieke artikelen gepubliceerd welk onze bezoekers aanspreken en derhalve goed gelezen worden.

Adverteren op Mommyonline.nl is dan ook een goede manier om een groot publiek aan (aanstaande) mommy’s te bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor adverteren op Mommyonline.nl waaronder advertorials en winacties. Maar ook het bezoeken van persevents om daarna verslag uit te brengen behoort tot de mogelijkheden.
Mommyonline bespreekt graag samen met jou wat precies bij je past zodat we een effectieve campagne kunnen opzetten. Wij staan ook open voor het ontvangen van persinformatie wat bij de site past. Het opsturen van producten is leuk maar echter altijd vrijblijvend.

Virtual Assistant
Naast dat ik Mommyonline.nl run, ben ik ook inzetbaar als Virtual Assistant. In opdracht kan ik artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen schrijven. Maar ook bij vele andere online taken waar je als ondernemer geen tijd voor hebt kan ik voor worden ingeschakeld. Ik denk graag met je mee om te bedenken waarin ik zou kunnen ondersteunen.

Wil je ook gebruik maken van onze online diensten? Mail dan direct naar info(at)mommyonline.nl voor de mogelijkheden en tarieven en wie weet kan ik iets voor jou betekenen!

Top