Je bent hier
Home > Zwanger > Babykamer > Binnenkijken Babykamers | Babykamer James

Binnenkijken Babykamers | Babykamer James

Als aanstaande mommy kijk je vast uit naar het moment dat jullie met het inrichten van de babykamer kunnen beginnen.  In onze moderne tijd is er ontzettend veel beschikbaar om de babykamer naar jullie smaak te maken en kun je eindeloos naar hartenlust mixen & matchen. Ter inspiratie introduceert Mommyonline deze tweewekelijks rubriek waarin mommy’s jou een kijkje in hun zelfingerichte babykamers geven. Welkom in de wondere wereld van babykamers. Door mommy’s en voor mommy’s!

Ik ben Sanne Marlijn, blogger op laviesagista.nl,  en de kersverse mama van James dat afgelopen week, 8 oktober 2014 (3 dagen voor de uitgerekende bevallingsdatum) geboren is. Samen met zijn papa wonen wij in Haarlem en ik geef jullie graag een kijkje in het kamertje van James.

Babykamer Sanne 1De inrichting van James zijn kamertje is eigenlijk praktisch, basic en budget. Omdat ik onverwachts zwanger werd en hier ook pas na twee maanden achter kwam, hadden we niet echt de ruimte en nog belangrijker, niet de financiële middelen om er een gigantische babykamer van te maken met alles erop en eraan. Het is dus vooral ingericht met een klein budget in ons achterhoofd, maar daarom niet minder schattig en leuk denk ik.

Babykamer Sanne 2 Babykamer Sanne 6James zijn kamer is niet groot en bij het inrichten ervan vond ik het meest belangrijk dat alles erin zou passen. We hebben alles zo opgemeten dat het precies allemaal in het kamertje past, zonder dat het er heel propperig uitziet. Verder ben ik gek op knuffels en we hebben er dan ook al heel wat in het kamertje gezet. Ik vind het een schattige en lieve decoratiemanier en het straalt heel veel rust uit in combinatie met de vele witte tinten in het kamertje. Het enige wat er nog moet komen is een geschikt nachtlampje.

Babykamer Sanne 4Babykamer Sanne 7De grote commode vind ik echt ideaal, deze hebben we nieuw bij de Ikea gekocht. Het is eigenlijk een dressoirkast, maar die leent zich juist perfect voor een commode. Nu kun je er meer spulletjes op kwijt en nog belangrijker, nog meer spullen ín kwijt.Babykamer Sanne 5Omdat de kamer zo klein is en het bedje en de commode vrij dicht op elkaar staan, kun je de baby wel heel gemakkelijk meteen van uit zijn bedje op de commode leggen en andersom. Dus dat kleine heeft ook wel weer zo zijn voordelen!

Babykamer Sanne 3 Babykamer Sanne 8Het ‘babybord’ vind ik het aller-leukste item in de babykamer. Toen ik 14 weken zwanger was en het bekendmaakte op mijn verjaardag, mochten alle gasten op een bord hun voorspelling schrijven van de datum waarop zij dachten dat het kindje ter wereld zou komen en of het een jongetje of meisje zou zijn. De winnaar krijgt uiteindelijk een prijs. Het is zo’n vrolijk gezicht dat bord, en al onze dierbaren hebben erop geschreven. Zelfs mijn opa die in de tussentijd is overleden.

In de babykamer hebben we een mix staan van Ikea en tweedehands meubels. De commode bijvoorbeeld is van de Ikea en het bedje is tweedehands. Verder staan er veel knuffels van de Hema en de Prénatal.

Nog meer babykamer inspiratie?
• Binnenkijken Babykamer Sophia
• Binnenkijken Babykamer Willem
• Binnenkijken Babykamer Sarah

Ben je ook zo trots op jouw babykamer en vind je het leuk deze te showen? Stuur ons dan een mailtje via info(at)mommyonline.nl 

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Binnenkijken Babykamers | Babykamer James

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top