Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Vierde Kwartaal 2021

Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Vierde Kwartaal 2021

Dit artikel komt veel later dan gepland, dat besef ik al te goed. Maar liever laat dan nooit, nietwaar? Met dit in gedachte deel ik dus alsnog mijn laatste beautyuitgaven van 2021. De drie voorgaande kwartalen zijn immers reeds op de site te vinden en dan mag het laatste kwartaal vanzelfsprekend niet ontbreken. Laat ik maar meteen mededelen dat ik in het laatste kwartaal van 2021 meer geld uitgegeven heb in vergelijking met de twee voorgaande kwartalen. Naast dat ik mijn beautyuitgaven van de afgelopen drie maanden op een rijtje zet, ontdek ik ook hoeveel geld ik heel 2021 uitgegeven heb. Het is een behoorlijk bedrag! Kijk je weer gezellig mee?

Oktober

Het was de eerste week van oktober meteen raak. Op dit geurtje heb ik gewacht! Michael Kors Super Gorgeous! stond op mijn wishlist en deze kan ik nu mooi afstrepen. Super Gorgeous! is de opvolger van Michael Kors Gorgeous! die voor de lenteperiode gelanceerd werd. Aangezien deze frisse lentecreatie mij positief verrast had, was ik enorm benieuwd naar haar opvolger. Ook is oudste dochterlief groot fan van dit geurtje. Michael Kors Super Gorgeous! kocht ik in de aanbieding voor €60,99.

Maandtotaal: € 60,99

November

De maand november heb ik kunnen afsluiten zonder beautyproducten gekocht te hebben. Mijn focus lag namelijk bij het aanschaffen van tassen voor LeaseYourBag.nl. Hier is dan ook veel geld in gaan zitten. Echter was er een Chanel-geur die ik nog heel graag wilde hebben. Maar helaas was deze zowel online als in Amsterdam overal uitverkocht.

Maandtotaal: € 00,00

December

En zo belandden we in de laatste maand van het jaar. Ook wel bekend als de feestmaand. Naast cadeautjes voor onder de kerstboom deed ik ook aankopen voor mezelf. Zo vond ik eindelijk de Chanel geur waarnaar ik al een tijdje op zoek was. Ik geloof dat ik nooit eerder zoveel moeite voor een geurtje heb gedaan. Maar ik heb het! Ook Chanel N°19 Poudre mag ik aan mijn groeiende Chanel collectie toevoegen. Dit 100 ml flesje heeft mij €100,24 gekost. Naast Chanel N°19 Poudre kocht ik ook een vijftal fashion boeken: Coco Chanel – The Illustrated World of a Fashion Icon €16,99, Coco Chanel (luxe editie) – De wereld van een fashion icon €24,99, Christian Dior The Illustrated World of a Fashion Master €23,99, Louis Vuitton Catwalk €44,99 en Elements of Style: Designing a Home & a Life €20,49.

Maandtotaal: € 231,69

Voor het jaar 2021 had ik het streven om per kwartaal onder een totaalbedrag van €450 te zitten. Ook het afgelopen kwartaal is dat mij gelukt! Zie hier het eindbedrag…

Beautyuitgaven kwartaaltotaal: € 292,68

Hiermee sluit ik het jaar 2021 af. Maar hoeveel geld heb ik nou in heel 2021 aan beauty- (en beauty gerelateerde) producten uitgegeven? Laten we maar alle kwartalen bij elkaar optellen…

In kwartaal 1 was het totaal met een bedrag van €942,49 behoorlijk hoog. Als gevolg hiervan stelde ik een maximum kwartaal bedrag in. Alle hierop volgende kwartalen bleef ik netjes binnen mijn gestelde maximum. In kwartaal 2 gaf ik €96,23 uit en kwartaal 3 een bedrag van €76,64. En ten slotte kwartaal 4 een bedrag van €292,68. Tellen we alle bedragen bij elkaar op, dan komt het totaal op €1408,04.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik dit een behoorlijk hoog bedrag vind. Maar ik moet zeggen dat ik geen spijt heb van mijn aankopen. Echter streef ik ernaar om dit bedrag voor 2022 flink naar beneden te krijgen. Dit betekent dat ik met een nieuw maximum kwartaalbedrag te werk zal gaan. Voor 2021 was mijn maximumbedrag €450. Voor 2022 gaan we dit bedrag halveren, dit komt neer op €225. Per kwartaal zal ik er dus naar streven om niet boven het gestelde maximum te komen.

Benieuwd naar mijn kwartaal 1, 2 en 3 beautyuitgaven? Deze lees je hier:
Beautyuitgaven eerste kwartaal 2021
Beautyuitgaven tweede kwartaal 2021
Beautyuitgaven derde kwartaal 2021

Hoeveel geef jij per maand uit aan beauty producten?

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top