Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Hoeveel geld geef ik uit aan beauty producten? Eerste kwartaal 2021

Hoeveel geld geef ik uit aan beauty producten? Eerste kwartaal 2021

Dit kocht ik in het eerste kwartaal aan beauty producten

Een van mijn doelen van 2021 is om meer inzicht in mijn financiën te krijgen. Onderdeel hiervan is het bijhouden van wat eruit gaat. Met andere woorden: hoeveel geld geef ik maandelijks uit? Mijn uitgaven zijn verdeeld. Zo maak ik onderscheid tussen vaste lasten, boodschappen inclusief persoonlijke verzorging, kleding voor de kids en extra uitgaven zoals beauty producten voor mezelf. Laatst genoemde leek mij wel leuk om met jullie te delen. Dit omdat ikzelf het enorm interessant vind om te zien wat anderen uitgeven en aan wat. Ik neem jullie derhalve mee in mijn uitgaven van de afgelopen drie maanden. Wellicht dat ik in het vervolg jullie maandelijks hierin mee zal nemen, maar voor nu het eerst kwartaal van 2021. Welke beauty producten kocht ik en wat heeft dit mij gekost? Ik deel het met jullie

Beauty Uitgaven Januari – Maart 2021

Januari

In de maand januari heb ik aan beauty producten geen geld uitgegeven. Wel kocht ik voor mezelf een armband ter waarde van € 200,00. Hier ben ik echt heel blij mee. Ik heb namelijk al vele jaren een Claddagh ring en nu kan ik deze leuk met de armband combineren. Wil je ook weten welke armband het geworden is? Bekijk het hier: mijn nieuwste gouden aanwinst.

Maandtotaal: € 200,00

Februari

Februari was een drukke maand wat betreft beauty uitgaven. Vooral geuren heb ik veelvoudig geshopt. Dit heeft met name te maken met het feit dat in deze periode veel nieuwe geur werden gelanceerd. Maar ook omdat ik in februari jarig ben geweest en voor mezelf een aantal fijne geuren erbij kocht.

Al mijn aankopen van afgelopen kwartaal heb ik online gedaan. Online shoppen is echt mijn ding: lekker vanuit mijn luie stoel. Heerlijk vind ik het. Via het eigen site van Guerlain bestelde ik Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau De Parfum. Dit is de nieuwste flanker uit de Mon Guerlain lijn. Voor dit geurtje betaalde ik € 69.00.
Bij iciparisxl kocht ik Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée. Ik was enorm benieuwd naar dit geurtje speciaal gecreëerd om naar bed te dragen. Mijn uitgebreide review staat inmiddels online: Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée. Dit geurtje had een actieprijs van € 56,50. Ook via iciparisxl bestelde ik Chanel Coco Noir Eau De Parfum. Deze had een actieprijs van € 61,61 maar ik rekende € 21,61 af. Ik had namelijk nog een giftcard ter waarde van 40 euro liggen die ik voor deze bestelling inwisselde.

Als laatst in de categorie ‘geuren’ kocht ik via de webshop van Douglas Michael Kors “Gorgeous!” Eau de Parfum voor een bedrag van € 65,99. Uiteraard kon een review van dit geurtje niet ontbreken: Michael Kors “Gorgeous!” Eau de Parfum. Ook bestelde ik later een tweede exemplaar (€ 65,99) voor het opzetten van een winactie.
Een gourmetschakel ring heb ik altijd al willen hebben maar ik kwam niet eerder eentje tegen die ik leuk genoeg vond en daarnaast ook niet al te hoog geprijsd is. Dat wilt zeggen totdat ik dit exemplaar tegenkwam, een simpele schakelring. De ring wordt via de webshop van Lucardi voor € 124,99 verkocht maar na aftrek van korting rekende ik € 63,99 af. Mooie prijs dus!

Maandtotaal: € 343,08

Maart

Ik geef elke maand wel geld uit aan iets voor mezelf, een afspraak die ik met mezelf gemaakt heb. In februari gaf ik best wel veel geld uit aan geuren, zeker meer dan dat ik in gedachte had. Maar desondanks kocht ik in de maand maart ook weer een aantal geuren. Er zijn ook zoveel geuren die ik heel graag in mijn collectie zou willen toevoegen. Uiteindelijk gaf ik deze maand ook weer veel meer geld uit aan beauty producten. Beoordeel zelf maar!

In de maand maart kocht ik een vijftal Chanel producten die ik nog graag wilde hebben. Uit de Chanel N°5 lijn bestelde ik de Chanel “N°5” hair mist € 40,18, de Chanel “N°5” Bodylotion (200 ml) € 44,81 en de Chanel “N°5” Eau de Parfum ter waarde van € 57,34. Voor laatst genoemde betaalde ik geen € 57,34 maar € 52,34 omdat ik bij Douglas spaarpunten inwisselde voor een giftcard van € 5.
Via het eigen site van het merk bestelde ik Chanel Coco Eau De Parfum voor € 73.
En tenslotte kocht ik ook Chanel Coco Noir hydraterende emulsie € 53,96.

Zo rond het einde van de maand kocht ik een viertal Dior lipsticks, ik wilde nog graag de lipproducten van dit merk testen. Ik bestelde de Dior Lipstick Fluweel – 886 Enigmatic € 31,85, de Dior Lipstick Lovely € 35,21, de Dior Lipstick 005 – Glory € 35,21 en de Dior Lipsticks Mat – 964 Ambitious € 31,85.

Daarnaast kocht ik ook nog de Dior Lipgloss 006 – Berry Lipgloss, de Dior Lipgloss 007 – Raspberry Lipgloss en Dior Lipstick Fluweel – 999. Samen voor een bedrag van € 80,55, maar deze bestelling heb ik geretourneerd en zal ik dus niet meenemen in het totaal bedrag.

Maandtotaal: € 399,41

Kwartaal totaal

Ik moet toegeven dat het een dure kwartaal is geweest. Nu dat ik alles zo opsom zie ik dat in de afgelopen drie maanden ik behoorlijk veel geld aan beauty producten uitgegeven heb. Ik had natuurlijk wel door dat het bedrag hoog zou liggen maar dit is toch nog wel meer dan ik gevoelsmatig dacht. Als ik mezelf zou moeten verdedigen zou ik naar voren brengen dat het hoge totaalbedrag ontstaan is doordat ik voor mijn verjaardag mezelf extra verwend heb. Moet ook wel kunnen vind ik.

Het is ook goed om te beseffen dat ik veel van deze producten koop om voor oftewel Mommyonline.nl of BeautyTopia.nl te reviewen. Dit hoort er gewoon bij.

Voor de tweede kwartaal van 2021 zal ik ook weer al mijn beauty uitgaven bijhouden. Mijn streven is om onder het bedrag van € 450 te zitten, dat is dus ongeveer €150 in de maand.

Beauty Uitgaven Kwartaaltotaal: €942,49

Hoeveel geef jij per maand uit aan beauty producten?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top