Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Pluk de dag met Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum

Review | Pluk de dag met Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum

Pluk de dag met Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum

Zo nu en dan vind ik het leuk om op ontdekkingstocht te gaan naar parfums waar ik normaliter niet voor zou kiezen maar die mogelijk wel het uitproberen waard zijn. Geuren die een verhaal vertellen en een eigen persoonlijkheid hebben. Zo ben ik onlangs op zoek gegaan naar nieuwe lanceringen die ernaar streven de essentie van het nieuwe seizoen perfect vast te leggen. Frisse lentecreaties die beloven mij het geluksgevoel van een stralende zon te  kunnen bezorgen. Wat ik onder andere vond was Gorgeous! van Michael Kors, het nieuwste geurtje van dit merk en geïntroduceerd voor lente 2021. Ben jij ook benieuwd naar dit geurtje? Ga er dan lekker voor zitten en lees gauw verder.

Het verhaal achter deze geur, wat het naar mijn mening bij de drager wil oproepen, is het gevoel van optimisme. Dat je ondanks de drukte van grote steden (of waar je ook bent) optimistisch moet blijven, positief in het leven moet staan. Hierin wilt Gorgeous! haar steentje bijdragen. De campagnebeelden weerspiegelen naar mijn gevoel een en al positiviteit. Prima dus!

Hoe dit geur omschreven wordt: Michael Kors Gorgeous! brengt een eerbetoon aan de zelfzekerheid en de schoonheid van vrouwen. Deze nieuwe parfum is een gedurfde bloemige, houtachtige geur die weet hoe u indruk moet maken. Michael Kors Gorgeous! is de moderne versie van een klassiek, weelderig wit bloemenboeket dat wordt versterkt door een rokerig tabaksakkoord en eindigend op een krachtige houtnoot. Het parfum staat voor een combinatie van optimisme en comfort, twee aanvullende kwaliteiten van de Michael Kors vrouw.
Krachtig en verkwikkend, deze geur capteert de essentie van vrouwelijkheid en het belang om u goed te voelen in uw eigen vel.

Geurnoten

Topnoot: Bloemige Noten;
Hartnoot: Tabak;
Basisnoot: Hout Noten.

Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum Review

Michael Kors Gorgeous! is geen standaardgeur waar ik normaliter voor ga. Het was dan ook geen liefde op het eerste reuk. Maar zoals we inmiddels allemaal wel weten moet je geuren een eerlijke kans geven om zich op je huid te ontwikkelen. En dat deed ik. Waar ik geen groot fan was van de frisse opening van Gorgeous!, was ik, nadat de geur zich op mijn huid ontwikkeld had, positief verrast. Na haar frisse opening verandert de geur in een fleurige en opbeurende creatie met op de achtergrond de nodige warmte. Naarmate de uren verstrijken ontwikkelt Gorgeous! zich tot een plezierige, speelse en sexy geur. Sexy op een plagerige en onschuldige manier. Zo richting het einde van de draagtijd meen ik meer zachtheid waar te nemen. De geur is dan poederig, warmer en misschien zelfs romantisch. Heel aangenaam.

Michael Kors Gorgeous! geeft mij het gevoel van een fris romantisch briesje. Het soort dat je bij zonsondergang op het strand hebt. Gorgeous! is een aangename en lekkere geur met een joyfull vibe. Een geur die bij de drager het optimistische gevoel van een prachtige lentedag stimuleert en het gevoel van positiviteit oproept. Aansporend om van het leven te genieten. Iedere dag is een nieuwe kans waarop alles mogelijk is, ga ervoor en haal alles uit je dag. Gorgeous! is naar mijn mening een veilige geur voor dames (of heren, want dat kan natuurlijk ook) die van bloemige, frisse en levendige geuren houden. Een geur die geschikt is om op dagelijkse basis te gebruiken, en in staat is om jouw stemming op te beuren. Persoonlijk vind ik Michael Kors Gorgeous! een goede lentegeur in een strakke flacon. Zeker een aanrader!

Heb jij al kennis gemaakt met Michael Kors Gorgeous!?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top