Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Derde Kwartaal 2021

Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Derde Kwartaal 2021

De derde kwartaal van 2021 is voor mijn gevoel voorbij gevlogen. Dat is wat drukte met de mens doet. Afgelopen periode ging al mijn tijd, naast mijn gezin uiteraard, naar het bouwen van de site voor LeaseYourBag en het doen van inkopen. Wat vergt het bouwen van een site overigens enorm veel tijd, helemaal wanneer je het volledig alleen doet. Tijd om naar beautyproducten te kijken was er haast niet. Wat betreft mijn beauty uitgaven kan ik dan ook heel kort zijn: mijn aankopen zijn op 1 hand te tellen. Mijn uitgaven had echter meer kunnen zijn maar de Chanel geur die ik heel graag wilde hebben is online niet op voorraad. Deze staat dus nog steeds op mijn wishlist. Genoeg gekletst, kijk gezellig mee naar mijn beauty uitgaven van de afgelopen 3 maanden.

Mijn beauty aankopen van de derde kwartaal van 2021 bestaat slechts uit een drietal geuren. Alle drie online besteld zonder ze eerst geroken te hebben.

Juli

In de eerste maand van de derde kwartaal kocht ik geen enkele beauty item. De maand  juli kon ik dan ook afsluiten met de teller op € 0 aan beauty producten.

Maandtotaal: € 00,00

Augustus

Niets kopen is makkelijk wanneer je geen verleiding hebt. Dit was in de maand juli bij mij het geval. Augustus daarentegen maakte het mij ietwat moeilijk om niets te kopen. Ik kwam geuren tegen waar ik nieuwsgierig naar was. Zodoende liet ik mezelf gaan. Ik heb me moeten inhouden maar uiteindelijk kocht ik online een geurtje: Jimmy Choo ‘I Want Choo‘ van € 38,63. Dit bedrag is overigens een aanbieding.

Maandtotaal: € 38,63

September

En zo belanden we in de laatste maand van de derde kwartaal van 2021. Ook deze maand kon ik het niet weerstaan om een geurtje te kopen. Het werd Kate Spade New York. Een voor mij nog onbekend merk waar ik enorm benieuwd naar ben. De tassen van dit merk kende ik wel maar hun geuren heb ik nog niet eerder uitgeprobeerd. Ik ben enorm benieuwd of het mij zal bevallen. Kate Spade New York kocht ik in de aanbieding voor € 38,01.

Maandtotaal: € 38,01

Zoals ik al eerder heb laten weten is het mijn streven om per kwartaal onder een totaalbedrag van € 450 te zitten. En ook het afgelopen kwartaal is dit mij goed gelukt! Ik zit er zelfs ver onder, zie hier…

Beauty Uitgaven Kwartaaltotaal: € 76,64

Benieuwd naar mijn kwartaal 1 en 2 beautyuitgaven? Deze lees je hier:
Beautyuitgaven eerste kwartaal 2021
Beautyuitgaven tweede kwartaal 2021

Hoeveel geef jij per maand uit aan beauty producten?

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top