Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Tweede Kwartaal 2021

Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Tweede Kwartaal 2021

En toen waren we alweer in het derde kwartaal van 2021 beland. Het klinkt als een cliché maar oh.. wat gaan de maanden snel voorbij. En nu dat de tweede kwartaal voorbij is, is het tijd om samen met jullie uit te rekenen hoeveel geld ik in de afgelopen drie maanden aan beauty producten uitgegeven heb. Ik kan zeker niet ontkennen dat ik in het eerste kwartaal enorm veel geld uitgaf. En met dit in mijn achterhoofd moest ik wel op mijn uitgaven letten. Dat is mij prima gelukt! Ik kan dan ook alvast verklappen dat dit keer het totaal bedrag veel lager ligt. Kijk je weer mee?

In tegenstelling tot het eerste kwartaal werd er in de tweede kwartaal minder nieuwe lanceringen gedaan. Dit maakte het voor mij dan ook makkelijker om haast geen geld aan beauty producten uit te hoeven geven. In de maand april gaf ik niets uit, mei deed ik twee keer een bestelling en juni ging voorbij zonder dat ik geld aan beauty items uitgaf. Dit wordt dus nogal een korte artikel.

Beauty Uitgaven April – Juni 2021

April

De maand april ging voorbij zonder dat ik geld aan beauty producten uitgaf. Natuurlijk zijn er altijd wel producten (lees parfums) die ik nog eens zou willen uitproberen maar de drang om ze juist nu te kopen is er niet. Dit heeft natuurlijk ook gewoon met het feit te maken dat ik in het eerste kwartaal veel nieuwe beauty producten gekocht heb die nog gebruikt moeten worden. Dit betekent overigens ook dat er genoeg items in de rij staan om artikelen over te schrijven.

Maandtotaal: € 00,00

Mei

Ook in de maand mei zette ik door. Gelukkig voor mij was er weinig verleiding dus koste het mij dan ook geen enkele moeite om geen beauty producten te kopen. Zo rond het einde van de maand kwam hier echter verandering in en bestelde ik een reserve flacon Chanel N°5 Emulsie Voor Het Lichaam. Als ik heel eerlijk ben, was dit een impulsieve aankoop. De body lotion is heel lekker en ja ik wilde graag een reserve flacon in huis hebben, maar mijn huidige flacon bevat nog veel product dus echt nodig was het nog niet. Dus besloot ik het product te ruilen. Ruilen voor een geurtje dat al een lange tijd op mijn wish-list stond en waar ik enorm benieuwd naar was. Voor een bedrag van € 60,98 kocht ik de geur Dolce & Gabbana – The Only One Intense.

Toen ontdekte ik de nieuwste lancering van Mac met items die ik heel graag wilde uitproberen. Ik heb het natuurlijk over de Mac Disney Cruella Collectie. Uit deze collectie bestelde ik een tweetal lipproducten: de matte lipstick in de kleur Camden Caper voor een bedrag van € 15,75 en de retro matte liquid lipcolour in de kleur Queen of Mean voor € 19,50. Beide producten waren in de aanbieding.

Maandtotaal: € 96,23

Juni

Ook de maand juni kon ik afsluiten met de teller op € 0 aan beauty producten.

Maandtotaal: € 00,00

In mijn vorige overzicht: Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Eerste Kwartaal 2021 gaf ik aan dat mijn streven is om per kwartaal onder het bedrag van € 450 te willen zitten, dat is dus ongeveer €150 in de maand. Voor afgelopen kwartaal zit ik hier dus flink onder. Ik heb dus € 450 – € 96,23 = € 353,77 minder uitgegeven. Goed bezig!

Beauty Uitgaven Kwartaaltotaal: € 96,23

Hoeveel geef jij per maand uit aan beauty producten?

Liefs,
Nicky

Volg jij  al op Instagram?

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top