Je bent hier
Home > Huis & Interieur > Binnenkijken bij.. > Binnenkijken bij | Mamablogger Kelly Donders

Binnenkijken bij | Mamablogger Kelly Donders

Ongegeneerd binnenkijken in het huis van een ander om hun inrichting te bewonderen en wellicht inspiratie op te doen, vinden we leuk. Wat is nou de stijl van de Mommy’s anno nu? Hoe hebben ze hun huis ingericht? Waar halen zij hun wooninspiratie vandaan? Wat is hun favoriete plekje in huis? Dit en nog veel meer bij Binnenkijken bij… Een nieuwe rubriek op Mommyonline.nl waar je de kans krijgt om te zien hoe anderen wonen.

Dit keer gluren we binnen in het huis van mamablogger Kelly Donders (1990) a.k.a kellycaresse.nl. Kelly is verloofd met de liefde van haar leven Yannick en in mei 2015 treden zij in het huwelijksboot. Samen met hun dochtertje Lana van 10 maanden woont het jonge gezin in een gezellig dorpje in Brabant.

Binnenkijken bij Kelly DondersWe wonen in de buurt van de stad maar wonen wel in een dorp.  De buurt is heel rustig en de scholen zijn in de buurt. Het huis voelt heel gezellig aan en ik voelde me er gelijk thuis. Ik hou van een warme inrichting, die huiselijk is en niet te strak. Ik vind brocante elementen erg mooi. De kleur taupe zie je veel verwerkt in ons interieur.

Binnenkijken bij Kelly Donders 1Onze woning past helemaal bij ons en is echt een Yannick en Kelly huisje. Het is helemaal afgestemd op onze wensen en ik voel me heerlijk in ons eigen huisje. Ik kan er mijn eigen ding doen maar ook vrienden ontvangen. Ik heb geen behoefte om altijd maar van huis te zijn omdat ik zo kan genieten van thuis zijn.

Binnenkijken bij Kelly Donders 3Voor het inrichten van onze woning hebben we vooral onze eigen stijl en wensen aangehouden en op basis daarvoor zijn we in catalogi en woonwinkels gaan zoeken naar de meubels en accessoires die we daarbij vinden passen.

Het belangrijk bij het inrichten van onze woning was dat ik  me er gelijk in thuis kon voelen zonder dat ik het gevoel hoef te krijgen dat het spik en span moet zijn. Ik hou van een beetje chaos en een huislijk gevoel en in een huis met kinderen mag ook rommel zijn, dat vind ik minder passen bij hele strakke meubels.

Ik hou erg van accessoires en ‘tierelantijntjes’ zoals mijn vriend dat zou noemen en hij houdt wat meer van strak waardoor we als compromis een middenweg gevonden hebben.

Binnenkijken bij Kelly Donders 5Binnenkijken bij Kelly Donders 4Mijn werkkamer is mijn favoriete plekje in huis. Daar staat mijn make-up tafel waar ik heerlijk kan genieten van mezelf opmaken maar ook werk ik hier. In mijn werkkamer staat een boekenkast en al mijn administratie, een groot bureau met voldoende lades om spullen in op te bergen en mijn computer waar ik al mijn werk op doe. Het fijnste is dat ik me hier heerlijk kan terugtrekken. Het is echt mijn kamertje. Naast mijn werkkamer ben ik ook echt dol op onze fijne bank waar je helemaal in kunt wegploffen.

Binnenkijken bij Kelly Donders 7Onze slaapkamer is rustig met een hele fijne grote boxpring. We hebben er bewust geen televisie zodat we er echt tot rust kunnen komen.

Binnenkijken bij Kelly Donders 2De kamer van Lana is rustig vormgegeven omdat het doel van die kamer is dat ze haar eigen plekje heeft om rust te vinden en heerlijk te slapen. Wel leent de kamer er helemaal voor om te spelen en op de grond te kruipen. De kleuren zijn vooral crème wit met wat zilver accenten en roze muurstickers en accessoires.
Het meeste belangrijk bij het inrichten van Lana haar kamer vond ik dat ze daar haar rust kan vinden, niet gek wordt van felle kleuren en afleidende ornamenten. Dat het een plekje is waar gespeeld kan worden en waar ze zich echt in kan terugtrekken.

Binnenkijken bij Kelly Donders 6Onze keuken is het beste te omschrijven als een keuken waarin alle apparatuur aanwezig is om uitgebreid te koken. Maar ook een plek om mijn hobby om te experimenteren met kook en bakrecepten kan uitoefenen en waar echt in geleefd wordt.

Ik ben heel tevreden met onze woning, ik heb er alle voorzieningen die ik zou willen. Het enige wat wel leuk zou zijn is een ligbad om lekker met Lana in bad te kunnen maar verder vind ik het huis helemaal geschikt voor ons.

Binnenkijken bij Kelly Donders 9En natuurlijk willen we ook van Kelly weten wat volgens haar dé budgettip is om voor weinig geld toch je interieur een andere look te geven.

Bij de Ikea en Action verkopen ze hele leuke accessoires die jeinterieur een hele andere look kunnen geven. Nieuwe kussentjes of leuke canvas schilderijen kunnen een hele andere touch geven.
Vooral doen waar jij je thuis bij voelt. Design kan heel mooi zijn maar als het vervolgens niet lekker zit of je voelt je er niet op je gemak bij dan woont dat niet fijn. Eerst denken aan comfort en dan aan design zou mijn tip zijn.

Ben je ook zo trots op jouw interieur en vind je het niet erg dat we bij jou binnenkijken? Stuur ons dan een mailtje via info(at)mommyonline.nl

Nog meer binnenkijkers?
•Binnenkijken bij Mamablogger Linda
•Binnenkijken bij Desirée Pelgrom-Geurts.
• Binnenkijken bij Manon Warger.
• Binnenkijken bij Sandy J
• Binnenkijken bij Cindy Koehorst.
• Binnenkijken bij Yvonne van der Wal.

Beeld © Kelly Donders

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

8 thoughts on “Binnenkijken bij | Mamablogger Kelly Donders

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top