Je bent hier
Home > Huis & Interieur > Binnenkijken bij.. > Binnenkijken bij | Manon Warger

Binnenkijken bij | Manon Warger

Ongegeneerd binnenkijken in het huis van een ander om hun inrichting te bewonderen en wellicht inspiratie op te doen, vinden we leuk. Wat is nou de stijl van de Mommy’s anno nu? Hoe hebben ze hun huis ingericht? Waar halen zij hun wooninspiratie vandaan? Wat is hun favoriete plekje in huis? Dit en nog veel meer bij Binnenkijken bij… Een nieuwe rubriek op Mommyonline.nl waar je de kans krijgt om te zien hoe anderen wonen.

Manon Warger (1982) is een alleenstaande moeder en woont samen met haar twee kinderen in hun eigen paleisje. Dochterlief Cherony is van bouwjaar 2011 en Omega is hun Old English Bulldog van 4 jaar. binnenkijken manon 1Ons appartement is een koopwoning van 90 vierkante meter met een lekker groot balkon. Mensen die voor het eerst binnenkomen in mijn woning zijn vaak verrast door de grootte van de woning. Ik heb een heerlijk grote woonkamer van zeven meter breed met veel ramen; de woonkamer is lekker licht. Mijn dochtertje kan zelfs heerlijk schommelen in de woonkamer en dat is ook wat ze het liefste doet. binnenkijken manon 13 binnenkijken manon 12Laatst is mijn huisje opgeknapt en is de woonkamer fris wit gemaakt en de aankleding heb ik een beetje rood gemaakt. Rode kussens/barkrukken/en lampen. De grote hoekbank is van de Ikea.binnenkijken manon 11 binnenkijken manon 10Mijn keuken is wel mijn trots van het huis. We hebben een open keuken met bar. Erg gezellig als je aan het koken bent en er vrienden op bezoek zijn. Zij gaan lekker aan de bar zitten en onder het koken maken we gezellig een babbeltje. binnenkijken manon 7 binnenkijken manon 6In de keuken staat een grote eettafel waar ik elke avond met mijn dochter eet. Ook ben ik erg blij met mijn wijnrekje, vind dat erg gezellig staan.

binnenkijken manon 9Het toilet vinden de mensen ook altijd erg gezellig. Het was een paar jaar geleden mijn idee om hem zo op te knappen en heb het ook zelf gedaan. En ik moet zeggen dat ik er nog steeds heel blij mee ben.binnenkijken manon 14We hebben een ruim balkon dat ik leuk heb opgevrolijkt met bloemen. Er staat een heerlijke loungeset waardoor we met mooi weer vaak op het balkon te vinden zijn. Ik heb de reling wel afgezet, want ik hou van mijn privacy. Heb dit jaar al gezellige avonden op mijn balkon gehad met vrienden. Dan gingen we lekker BBQ‘en. De zon komt rond 13.00/14.00 op mijn balkon en blijft de rest van de dag daar schijnen. En voor de mensen die daar niet van houden heb ik een grote parasol.binnenkijken manon 4Als je binnenkomt in de hal kom je als eerste mijn slaapkamer tegen. Ik hou echt van mijn behang. Door het posterbehang lijkt het alsof ik elke dag op het strand terechtkom. De vloerbedekking is zandkleurig, dat stelt het strand voor.
Ik heb een grote kast in mijn slaapkamer staan die over de hele lengte van mijn muur is (van Ikea). Om de kast te kunnen plaatsen moest er wel een deur verplaatst worden maar ik heb er heel veel profijt van. Ik heb ook een heerlijk groot bed waar ik elke avond in verdwijn.binnenkijken manon 3De linkerdeur is de slaapkamer van mijn dochtertje. Haar kamertje is paars met wit. Haar speelgoedkast komt ook van Ikea net als haar stoel en bed. Boven haar bed heeft ze een paarse klamboe hangen, dat vind ik er zelf mooi uitzien.
Ze is gek op poppen en barbies en speelt daar graag mee op haar kamertje. Ook kijkt ze graag filmpjes in haar bed.
Er hangt een gipsbuik aan de muur, van toen ik zwanger was van haar. Ze praat vaak over die buik en vind het erg leuk om te horen dat ze toen in mama haar buik zat. Is een erg leuk aandenken voor later.binnenkijken manon 16Ik heb een heerlijk groot bad waar we vaak met z’n tweeën in zitten. Ook heb ik twee douchekoppen, dat is heel makkelijk als ik tegelijk met mijn dochter douche. Ben daarnaast erg blij met mijn badkamermeubel. Deze is gekocht bij de Praxis en ik vind hem nog steeds erg mooi.binnenkijken manon 15Een half jaar geleden stond mijn huis een stuk voller met aquariums enz. Het zag er veel drukker uit. Ik ben nu heel blij met mijn nieuwe inrichting, het straalt nu veel meer rust uit.

Mijn favoriete plekje in huis is toch wel mijn slaapkamer. Ik vind het heerlijk om in bed een filmpje te kijken. Ik ben erg gehecht aan mijn keuken, bad, en bed dat wil ik absoluut niet kwijt.

Ik zou heel graag nog een grote canvasfoto van ons drieën (Cherony, Omega en ik) willen hebben en dan is mijn huisje helemaal klaar zoals ik dat wil.binnenkijken manon 8Vaak als ik iets ga veranderen in huis haal ik inspiratie van internet. Uiteindelijk komt wel mijn eigen creatie eruit; het is meer voor ideeën.
Bij de Action hebben ze heel leuke spulletjes voor weinig geld. Met een verfje maak je er je eigen creatie van zodat het bij je interieur past.

De wijk waar we in wonen is lekker rustig maar ook gezellig. In het appartementencomplex wonen er veel jongeren en ouders met hun kinderen. Veel van mijn dochters leeftijd. Winkels en openbaar vervoer (bus/metro) zijn twee minuten lopen vanaf hier. Ik vind het heerlijk om hier te wonen en voel me er ook thuis.

Bedankt voor je wame welkom Manon!

Ben je ook zo trots op jouw interieur en vind je het niet erg dat we bij jou binnenkijken? Stuur ons dan een mailtje via info(at)mommyonline.nl

 

Nog meer binnenkijken?
• Binnenkijken bij  Sandy J
• Binnenkijken bij Cindy Koehorst.
• Binnenkijken bij Yvonne van der Wal.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Binnenkijken bij | Manon Warger

  1. Erg leuk zo’n kijkje bij iemand binnen. Over een tijdje wil ik ook misschien mee doen, maar dan moet eerst alles af zijn in huis 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top