Je bent hier
Home > Huis & Interieur > Binnenkijken bij.. > Binnenkijken bij | Cindy Koehorst

Binnenkijken bij | Cindy Koehorst

Ongegeneerd binnenkijken in het huis van een ander om hun inrichting te bewonderen en wellicht inspiratie op te doen, vinden we leuk. Wat is nou de stijl van de Mommy’s anno nu? Hoe hebben ze hun huis ingericht? Waar halen zij hun wooninspiratie vandaan? Wat is hun favoriete plekje in huis? Dit en nog veel meer bij Binnenkijken bij… Een nieuwe rubriek op Mommyonline.nl waar je de kans krijgt om te zien hoe anderen wonen.

In deze tweede editie mogen we binnenkijken bij Cindy Koehorst-Zwarts (1984) Samen met haar man en hun twee kinderen wonen ze aan de rand van een Hollandse dorp met weilanden als uitzicht. Binnenkijken bij Cindy KoehorstWij hebben een huis dat geschikt is voor onze kinderen maar ook mijn man de nodige rust geeft. Ons interieur is strak, heeft geen kleuren en geen tierelantijntjes. Alles wat ik neerzet haalt mijn man overigens weer weg. Kleuren zijn wel te vinden op de kamers van de kinderen en in hun speelkamer. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen spelen en zich kunnen uitleven, maar dat het ook snel weer opgeruimd is op het moment dat de kinderen slapen. Een speelkamer is hiervoor ideaal.

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 2Ik zelf zou veel meer kleur en accessoires in huis willen hebben. Maar helaas is dit niet te doen met kleine kinderen. Ik zie veel op Internet. Ooit komt de tijd…. 😉 Onze interieur ziet lekker ruim en voelt rustig aan en dat vind ik het fijnst.

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 3Mijn favoriete plek in huis is de keuken. Ondanks dat dit niet mijn droomkeuken is, ben ik er wel veel te vinden. Ik ben sinds kort veranderd van eetpatroon en lifestyle. Hierdoor maak ik alles zelf. Mijn dochter vindt het erg leuk om te helpen met koken en bakken en we staan hier dus ook vaak samen.

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 8Het trotst ben ik op de slaapkamer van mijn dochter. Haar roze bedstee is bedacht door mij en gemaakt door haar opa. Ze is helemaal gek van haar bed. Er komt nog een mooie nieuwe vloer in. Haar kamer is namelijk pas klaar.Binnenkijken bij Cindy Koehorst 10De kamer van ons zoontje is nog een echte babykamer. Wij wisten niet of we een jongen of meisje zouden krijgen, dus hebben we gekozen voor een neutrale kamer met beertjes en kroontjes. Als hij drie wordt krijgt hij een stoere jongenskamer. Hoe dat wordt, daar kunnen we nog even over nadenken. Hij is namelijk pas in januari jarig.Binnenkijken bij Cindy Koehorst 9Onze slaapkamer is een beetje van alles wat. Het bed heeft mijn vader gemaakt en daar ben ik erg trots op. Het nachtkastje ook. Verder staat er nog een oud kastje van mijn moeder en een oud kastje van mijn opa. Ik weet niet zo goed wat ik met dat kastje moet. We hebben er geen ruimte voor. Daarom ligt hij nu ook op zijn zij. Maar ik vind het ook zonde om hem weg te doen. Ooit wil ik wel nieuwe mooie meubels voor in de slaapkamer. Maar voor nu is het prima zo!

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 7Toen wij dit huis kochten lag er een heel mooi aangelegde tuin aan vast. Alleen deze tuin was absoluut niet geschikt voor kleine kinderen dus wij hebben er alles vorig jaar uitgehaald. We proberen er wat gezelligs van te maken maar op het moment ziet het er nog somber uit. We hebben sinds kort een konijntje. De kinderen zijn helemaal gek van hem en zijn er elke dag wel te vinden. Ze zitten dan bij hem in zijn hok. Soms mag hij ook los, als de jongste slaapt. Want die loopt achter hem aan en dat vindt het diertje niet leuk. Verder hebben wij een hondje en vier katten. De katten zijn veel buiten. En ik kan ze geen ongelijk geven met de mooie omgeving waar wij wonen.

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 12Wij wonen aan de rand van het dorp. Achter ons zijn weilanden dus wij hebben heel mooi en vrij uitzicht. Ik stap mijn tuin uit en kom meteen in de vrijheid. Geregeld ga ik een rondje hardlopen. Heerlijk!
In de zomer lopen er veel mensen achter langs. Wij vinden dat gezellig. Even een praatje doen of ze lopen gewoon verder.

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 13Binnenkijken bij Cindy Koehorst 16Wij hebben een aangebouwde serre die uitkijkt over de tuin en de weilanden achter ons huis. Voorheen hadden wij hier niet zo veel staan en werd er minder gebruik van gemaakt. Sinds we de eettafel er hebben neergezet zitten we er heel veel. De kinderen knutselen er regelmatig en we eten er elke dag als gezin. Als er visite is zitten we er ook vaak. Ik vind het een heerlijk plekje.Binnenkijken bij Cindy Koehorst 14De badkamer is niet ruim maar heeft alles wat we nodig hebben. Er staat nu een groot meubel in met twee wasbakken. Voor ons gezin is dat niet nodig. Ik zou het meubel er graag uit willen en dan één wasbak met een paar kastjes. Dit is voldoende en dan toont het meteen weer ruimer. Maar dit is voor de toekomst. Ik vind het heerlijk dat we een bad hebben deze wordt dagelijks gebruikt. De kinderen gaan graag in bad en ik lig ook zeker 3 á 4 keer per week zelf lekker bij te komen in bad.

Binnenkijken bij Cindy Koehorst 15Mijn ideale interieur is strak, zoals het nu is. Maar dan met een kleurtje op de muur. Ik heb mijn man eindelijk kunnen overhalen een muur grijs te verven. En meubels die nog netjes zijn. Maar dit is niet haalbaar met kleine kinderen. Al met al ben ik erg tevreden over ons interieur. Ik zou alleen een veel grotere en lichtere keuken willen hebben, met een kookeiland.

Mijn budgettip om voor weinig geld je interieur een andere look te geven is om creatief aan de slag te gaan. Action verkoopt goedkope hobby- en knutselspullen. Op Facebook zijn er erg veel pagina’s waar je inspiratie op kunt doen. Welke.nl en Pinterest ook. Zo ben je creatief bezig en heb je voor weinig geld wat leuks in huis. Alles wat ik maak staat bij andere in huis als cadeautje.

Cindy, leuk dat we een kijkje in jullie fijne huis mochten nemen!

 

Ben je ook trots op jouw interieur en vind je het niet erg dat we bij jou binnenkijken? Stuur ons dan een mailtje via info(at)mommyonline.nl

 

Nog meer binnenkijken?
• Binnenkijken bij Sandy J
• Binnenkijken bij Manon Warger.
• Binnenkijken bij Yvonne van der Wal.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Binnenkijken bij | Cindy Koehorst

  1. Wat een gave bedstee! En inderdaad lekker ruim! Vroeger hield ik ook van strak, maar tegenwoordig houd ik meer van de landelijke stijl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top