Je bent hier
Home > Headlines > Mommy Filmt | Fabulous Mama of the Year Awards

Mommy Filmt | Fabulous Mama of the Year Awards

Na lang wachten (dat vonden mijn meiden) was het woensdagmiddag dan eindelijk zover; de Mama of the Year Awards  – 2014. Ruim anderhalve week van te voren vertelde ik m’n meiden dat we naar een events zouden gaan en wat hadden zij er zoals gewoonlijk zin in. De dresscode was Fabulous en dat zorgde voor nog meer enthousiasme.

De jaarlijkse Mama of the Year Awards vond dit jaar plaats op een prachtige locatie in Amsterdam-West namelijk; Rijk van de Keizer en Mommyonline was aanwezig. Dit was de zesde keer dat dit event gehouden wordt en werd gehost door presentatrice Froukje de Both en haar co-host was hoofdredacteur van het blad Fabulous mama Phaedra Werkhoven. Dit jaar waren er maar liefst 11 mama awards en één papa awards om weg te geven.

Het event was op-en-top goed verzorgd en, nog belangrijker, kids-proof door de aanwezigheid van voldoende nanny’s. Voor de aanwezige kinderen, het waren er veel, was er zowel genoeg activiteiten te doen als genoeg keuzes in hapjes en drankjes. Het thema was ‘indoor carnival’ en daar hebben ze onder ander met een heuse draaimolen en popcornmachine goed op ingespeeld. Terwijl de mama’s, in een ander zaal, bij de uitreiking aanwezig waren werden de kinderen door de nany’s geëntertaind. Top geregeld als je het mij vraagt!

Marianne Thieme werd uitgeroepen tot de politieke mama of the year, dit gedeelte ontbreekt helaas in het filmpje.

Bekijk hieronder ons filmpje en ontdek welke dames en man in de prijzen zijn gevallen.

Als aanvulling nog enkele foto’s; moty 17 moty 18 moty 13 moty 16

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Mommy Filmt | Fabulous Mama of the Year Awards

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top