Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing november Nailbox Sense of Mystery

Unboxing november Nailbox Sense of Mystery

Hi NailBox Lovers!

Het is inmiddels alweer bijna midden van de maand en ik besefte enkele dagen terug dat er nog geen unboxing van de november Nailbox online staat. Hier moet uiteraard verandering in gebracht worden en daarnaast laat ik jullie ook al te graag zien welke nagellakken er allemaal in deze editie zitten.

Voor de november Nailbox hebben we gekozen voor de thema Sense of Mystery. Want laten we wel wezen; zo nu en dan mysterieus zijn is gewoon erg aantrekkelijk. De box bevat onder meer lakken met mysterieuze shimmer perfect voor de november maand. Hebben wij jouw nieuwsgierigheid weten te prikkelen? Laat je dan gerust door deze lakken fascineren…

Een vijftal lakken dat voor de november maand uiterst geschikt zijn. Scroll naar beneden voor alle swatches.

Orly Buried Treasure We gaan deze unboxing van start met de Orly Buried Treasure. Dit is een mooi bruinachtige bronze metallic lak met een fijne substantie. Buried Treasure Lakt in tegenstelling tot de meeste metallic lakjes moeiteloos en dekt met twee laagjes volledig.

Jessica Constellation Dan gaan we verder met Jessica Constellation. Jessica Constellation is een chic donkerrood shimmer lak met een iets wat dunne substantie. Pas bij een derde laag kreeg dit lak een volledige dekking met een prachtig egale finish.

Barry M Neptune Sea Barry M Neptune Sea is een mysterieuze grijsachtige shimmer lak dat erg fijn lakt. Met twee dunne laagjes krijg je dit lak prima dekkend.

Barry M Electric Blue Glitter Het tweede Barry M lakje in deze november Nailbox is Electric Blue Glitter. Barry M Electric Blue Glitter is een blauwe jelly glitterlak. Nadeel van een jelly lak is dat je het haast niet volledig krijgt. Beide foto’s hierboven hebben drie laagjes gekregen en zoals je kunt zien nog steeds niet dekkend. Omdat dit een jelly lak is zou je het eventueel ook als top coat kunnen gebruiken.

OPI How Great is Your Dane? And last but certainly not least hebben we OPI How Great is Your Dane? Als enige lakje met een creamy finish in deze Nialbox. OPI How Great is Your Dane? is een klassieke donkerbruine lak dat met twee dunne laagjes volledig dekt. Een prachtig kleurtje voor de november-maand!

Dit was het voor de november Nailbox Sense of Mystery. Tot volgende maand!

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top