Je bent hier
Home > Baby & Kind > Kruidvat Kinderkleding Collectie week 9 2018

Kruidvat Kinderkleding Collectie week 9 2018

In verschillende blogs (hierhier en hier) heb ik mijn enthousiasme over de kinderkleding van Kruidvat geuit. Met name mijn jongste dochter heeft een kleine collectie bestaand uit voornamelijk jurkjes. Naast dat de jurkjes er leuk en trendy uitzien hebben ze voor de slanke meiden, zoals dochterlief, een fijne pasvorm. Dochterlief draag ze graag en voor mij als moeder is dit vanzelfsprekend meer dan genoeg reden om de kruidvat folder in de gaten te houden. Want zoals we inmiddels allemaal wel weten: de leuke kinderkleding komen en gaan. En wanneer ze er eenmaal zijn moet je er snel bij zijn wil je in zowel prints als maat genoeg keuzemogelijkheid hebben.

Op de nieuwe kinderkleding actie moeten we nog ruim een maandje wachten. Kruidvat zal namelijk aan het einde van februari met haar nieuwe actie komen. Vanzelfsprekend ben ik, zoals altijd wel, erg benieuwd naar het nieuwe aanbod. Of beter gezegd: naar het totale aanbod. Want afgelopen week ontving ik een wel heel leuk pakje thuis gestuurd. Een pakketje met de komende actie kinderkleding van Kruidvat. Zowel ikzelf als dochterlief waren/zijn beide positief verrast. Ben je benieuwd welke kledingstukken dochterlief ontvangen heeft? Kijk dan zeker verder!

Kruidvat kinderkleding Sneek Peek

Kruidvat kinderjurkjes

Wat zijn de jurkjes leuk! In het echt zijn ze nog leuker als op foto. De jurkjes hebben zowel goede pasvorm als goede kwaliteit. De printjes zijn leuk en het feit dat ze van zakjes voorzien zijn maakt ze nog leuker. Het eerste exemplaar is verkrijgbaar in de maten: 116\122 en 128\134. Tweede en derde jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten: 104\110, 116\122 en 128\134.

Kruidvat kinderrokjes

Dit tweetal rokjes met hartjes print zijn verkrijgbaar in de maten: 104\110, 116\122 en 128\134.

Kruidvat kinderleggings

De leggings zijn in vier kleuren verkrijgbaar: koraal, zwart, fuchsia en donker blauw. De maten zijn: 104\110, 116\122 en 128\134.

Erg leuk aan de Kruidvat kinderkleding is dat de stukken met elkaar goed te combineren zijn. Jouw dochtertje kan zich hiermee flink uitleven. De kledingstukken zijn lekker vrolijk, echter niet schreeuwerig en zitten volgens dochterlief ook heel fijn. Wij zijn wederom over de Kruidvat kinderkleding te spreken. Deze serie bevat absoluut leuke stukken. Het állerleukste vind dochterlief toch echt de jurkjes. Outfit Of The Day met deze kledingstukken zul je nog voorbij zien komen.

Deze serie zal in week 9 (vanaf 26 februari t/m 4 maart) in de actie bij Kruidvat verschijnen. Ze zullen zowel online, via de webshop, als in de winkels te vinden zijn.

Wat vind jij van deze Kruidvat actie kinderkleding?

#sponsored post

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Kruidvat Kinderkleding Collectie week 9 2018

  1. Ik kocht heel graag de jurkjes, leggings en rokjes van de Kruidvat, erg leuk! Alleen zo jammer dat mijn dochter het niet meer past nu ze 134/140 heeft.

  2. @ P, ze zijn leuk hé! Mijn dochter heeft nu 128/34 en zal jammer genoeg de kleertje dan ook niet al te lang meer kunnen dragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top