Je bent hier
Home > Baby & Kind > Mini Shoplog Kruidvat en Action

Mini Shoplog Kruidvat en Action

Poste ik vorige week nog deze Outfit Of The Day van jongste dochterlief die ik een lange tijd terug bij Kruidvat kocht, kom ik er deze week achter dat deze winkel weer soortgelijke jurken binnen gekregen heeft. Op de webshop zag ik drie modellen om uit te kiezen maar eenmaal in de winkel kwam ik tot de ontdekking dat ze wel zes modellen hebben. Dit aanbod kan denk ik wel per filiaal verschillen. Van de zes modellen koos dochterlief er drie uit. Kijk je mee naar de door dochterlief gekozen jurkjes?

Mini Shoplog Kruidvat en Action

Wat ik leuk aan deze jurkjes vind is vooral de pasvorm. Voor de slanke meiden, zoals dochterlief, hebben de jurkjes een fijne pasvorm en zijn ze niet aan de wijde kant zoals ik het wel vaker bij andere jurkjes zie. Van dit drietal vind ik de grijze met print het leukst. De print aan de voorzijde wordt overigens aan de achterzijde niet doorgetrokken.

Naast de jurkjes kocht ik een tweetal thermolegging. Met de koude winterdagen die nog gaan komen is extra warmte meer dan welkom! Ik zie overigens nu pas dat ik een verkeerde maat meegenomen heb, maat 92-98 is natuurlijk voor dochterlief van zeven jaar veel te klein..

Ten slotte kocht ik bij de Action dit leuke zwarte tulenrokje met gouden hartjes. Al een tijdje ben ik op zoek naar een soortgelijk rokje voor de jongste en deze kwam ik heel onverwacht tegen. Dat ik het dus niet kon laten liggen is denk ik wel overduidelijk. Met een leuke feestelijke bovenkant is dit rokje tevens goed geschikt voor de feestdagen.

Had jij de jurkjes bij de Kruidvat al gespot?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top