Je bent hier
Home > Baby & Kind > Fashion Friday | Little Miss Gorgeous #1

Fashion Friday | Little Miss Gorgeous #1

Er was eens een tijd dat ik geregeld een fashion kids post online gooide. Dat kids vol trots hun outfit door mij lieten fotograferen en deze later op de site voorbij zagen komen. Inmiddels is dit alweer een hele tijd terug en dat vind ik eigenlijk wel jammer, helemaal omdat mijn meiden altijd wel zin hebben om voor de camera te staan. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ik deze rubriek gezellig een nieuw leven inblaas. Ik zal vanaf heden met regelmaat een Outfit Of The Day van mijn meiden laten zien. Dit doen we in de nieuwe rubriek Fashion Friday waarin je om de beurt één van mijn meiden voorbij zal zien komen. En we gaan gelijk van start met mijn jongste dochter….. kijk je mee?

In dit artikel kon je al lezen dat we voor de 60ste verjaardag van mijn kids hun oma uiteten waren. En jongste dochterlief laat al te graag haar ootd, oftewel Outfit Of The Day zien.

Outfit Of The Day Little Miss Gorgeous

Trendy navy/roze meisjesjurkje

Dit jurkje kocht ik een lange tijd terug bij Kruidvat; de shoplog met onder andere dit jurkje vind je hier. Geregeld heeft deze winkel kleding in hun assortiment en soms vind ik er hele leuke items voor mijn meiden. Dit trendy meisjesjurkje is navy/roze van kleur met zakjes en de tekst ‘Do you believe in magic?’ De roze balero met korte mouwen is eveneens van Kruidvat. Wel heb ik beide items apart gekocht maar ze combineren goed met elkaar. Dochterlief voelt zich prettig in dit jurkje en draagt het graag!Artikel over haar schoenen kun je aankomende week verwachten.

Jurk: Kruidvat
Bolero met korte mouwen: Kruidvat
Legging: –
Schoenen: Van haren

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Fashion Friday | Little Miss Gorgeous #1

  1. Dit jurkje heb ik destijds ook voor mijn dochter gekocht, staat dat van jou heel leuk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top