Je bent hier
Home > Columns > Blog Charlotte | Afscheid

Blog Charlotte | Afscheid

Enkele maanden terug stelden we Charlotte als nieuwe mamablogger aan jullie voor. Met veel plezier hebben wij de blogs van Charlotte gelezen maar helaas komt aan haar bijdrage aan Mommyonline een einde. Vandaag nemen we afscheid van Charlotte als blogger en wensen haar heel veel succes met haar eigen blog.

afscheid charlotteLieve lezers… Drie maanden geleden stelde ik mij hier voor als nieuwe blogger voor Mommyonline. Daarvoor twijfelde ik of ik wilde starten met bloggen en Nicky gaf mij de kans om dat hier te doen. Vanaf dat moment heb ik hier elke vrijdag een artikel geschreven. Tussendoor konden jullie nog een kijkje nemen in ons huis en vertelde ik in ‘Our Love Story‘ hoe mijn man en ik elkaar hebben ontmoet. Ik merkte dat ik het schrijven erg leuk vond en ben daarom inmiddels mijn eigen blog begonnen. Omdat ik daar elke dag een artikel plaats, werd het teveel om hier ook nog wekelijks te blijven schrijven. Daarom heb ik besloten om te stoppen met schrijven voor Mommyonline.

Het was maar kort, maar ik heb het met veel plezier gedaan en ik ben blij met de kans die Nicky me heeft gegeven.  Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje wilt nemen op mijn eigen blog; aukjeswereld.nl , een blog over het leven van een dreumes en alles daar omheen.

Ik hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier hebben gelezen, ik heb ze in ieder geval met veel plezier geschreven.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot ziens op Aukjeswereld.

Liefs Charlotte

Charlotte Habraken
Ik ben Charlotte Habraken en ik ben 29 jaar. Sinds 2,5 jaar ben ik getrouwd met Maikel en sinds 1,5 jaar zijn wij de trotse ouders van onze eigenwijze maar o zo lieve dochter Aukje. Twee dagen van de week sta ik voor de klas op een basisschool en daarnaast werk ik ook regelmatig mee in het bedrijf van mijn man. Sinds kort ben in lichtelijk verslaafd aan Instagram (#aukjeswereld) omdat ik het heerlijk vind om naar de foto's van anderen te kijken, en om zelf foto's te delen.

3 thoughts on “Blog Charlotte | Afscheid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top