Je bent hier
Home > Headlines > Movie Sunday |  The Avengers 2: Age of Ultron

Movie Sunday |  The Avengers 2: Age of Ultron

Zondag is voor mij een rustdag. De kinderen hoeven immers niet naar en van school gehaald te worden. De wekelijkse boodschappen worden vrijdag of zaterdag gedaan en daarbij komt dat ik in het weekend niet in de keuken hoef te staan, manlief laat ons dan van zijn kookkunsten proeven. Op zondag loop ik het liefst de gehele dag in mijn pyjama’s en geniet ik gewoon van het (bijna) niets hoeven doen. Opladen voor de nieuwe week zullen we maar zeggen. En dat is precies wat ik het afgelopen week gedaan heb. Heerlijk ontspannen en van goede films genoten.

Vanaf heden zal ik wekelijks een film met jullie delen waarvan ik vind dat het de moeite waard is om gezien te worden. Vandaag vertel ik wat ik van The Avengers 2: Age of Ultron vind.
The Avengers 2 Age of UltronIn 2012 maakten we kennis met Marvel’s The Avengers en nu drie jaar later is het vervolg eindelijk te zien. Laat me maar beginnen door te vermelden dat ik een Marvel-fan ben en op deze film heb ik gewacht. Ik houd van Marvels acties en van de spectaculaire special effects kan ik enorm genieten. Heerlijk vind ik dat: naar een film kijken zonder al te veel na te hoeven denken, gewoon entertaining. Na alle voorgangers moet ik zeggen dat mijn verwachting naar The Avengers 2: Age of Ultron aan de hoge kant was. Ik kan alvast verklappen dat de film mij niet teleurgesteld heeft.

Het verhaal
Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt.

Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek en wereldwijd avontuur.

Mijn mening

The Avengers 2: Age of Ultron heeft alle ingrediënten in huis waar een goede superheldenfilm zich aan moet voldoen. Bij deze film zul je je zeker niet vervelen. De film begint goed, niets inkomen maar gelijk actie en daar houden we wel van. Er gebeurt in de film echter erg veel (misschien te veel?) Het bevat veel actie, van het begin tot einde. Er zit genoeg humor in en daarnaast ook de nodige drama wat ervoor zorgt dat alle elementen aanwezig zijn. Naast de voorspelbare bevat de film ook verrassende momenten. De casting van de film is goed, ik ben naast Robert Downey (Tony Stark) ook fan van Scarlett Johansson en zowel de actiescènes als special effect zijn geweldig. The Avengers zetten wederom alles op alles om de wereld te redden, de vraag is natuurlijk of het hen gaat lukken.

Voor de liefhebbers van deze genre en of Marvel fan is The Avengers 2: Age of Ultron een aanrader. Het is overigens wel raadzaam om eerst deel één gezien te hebben.

Vol spanning wacht ik op Captain America: Civil War, dat volgend jaar uitgebracht gaat worden.

Heb jij al The Avengers 2: Age of Ultron gezien?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top