Je bent hier
Home > Headlines > Nieuwe Mommyblogger Charlotte

Nieuwe Mommyblogger Charlotte

Vanaf morgen gaat Charlotte elke week voor Mommyonline bloggen.  Charlotte neemt ons, in haar wekelijk blogs, mee in haar leven als mommy van dochter Aukje.  Om goed van start te gaan stelt Charlotte zich vandaag even voor zodat jij als lezer weet wie de persoon achter deze wekelijks blog is.charlotte habrakenIk ben Charlotte Habraken en ik ben 29 jaar. Sinds 2,5 jaar ben ik getrouwd met Maikel en sinds 1,5 jaar zijn wij de trotse ouders van onze eigenwijze maar o zo lieve dochter Aukje.

Ik ben zoals ze dat noemen een echt “meisje-meisje”. Ik hou van make-up, lekker tutten, shoppen, freubelen, gezellige avondjes met vrienden (al komt dat er tegenwoordig wat minder van dan ik zou willen) en natuurlijk van leuke dingen doen met ons gezinnetje.

Twee dagen van de week sta ik voor de klas op een basisschool. Op het moment sta ik in groep 3, met 28 lieve kinderen van 6/7 jaar oud. Een erg leuke leeftijd!
Daarnaast werk ik ook regelmatig mee in het bedrijf van mijn man. Hij heeft samen met zijn broer De Brandevoortse Hoeve waar we verschillende dingen doen. Zijn broer teelt o.a. asperges, aardbeien en boerenkool. Die verkopen we in de winkel, maar we verwerken ze ook in gerechten die je bij ons kunt komen eten. Daarnaast hebben we een terras met een speelweide, zodat de kinderen lekker kunnen spelen terwijl papa en mama genieten van een hapje en een drankje. Sinds afgelopen herfst hebben we er ook een speelschuur bij, zodat de kinderen ook bij minder weer bij ons terecht kunnen.

De overige dagen van de week ben ik druk in de weer met Aukje. Zij helpt me graag mee met de boodschappen en het huishouden, maar het liefste spelen we  lekker samen buiten. Aukje vindt de glijbaan fantastisch, maar ook de zandbak is favoriet. Dus wat ons betreft mag het snel mooier weer worden zodat we lekker veel buiten kunnen spelen.

Hoe ben ik op het idee gekomen om voor mommyonline te gaan schrijven?
Al jaren lees ik graag blogs op internet. Enkele jaren geleden waren dat nog vooral beautyblogs en sinds een jaar of 2 zijn dat voornamelijk mamablogs. Ik vind het leuk om ervaringen, tips en reviews van andere moeders te lezen. Voor informatie maar ook uit nieuwgierigheid.
Sinds kort lijkt het me ook leuk om zelf te schrijven over het moederschap. Ik ben gaan rondkijken op internet en kwam de oproep voor nieuwe schrijfsters van mommyonline tegen. Ik heb meteen gereageerd en hier ben ik dus. Ik zal vanaf nu elke week een blog gaan schrijven voor mommyonline. Hopelijk vinden jullie het leuk, ik kijk nu al uit naar jullie reacties!

Liefs, Charlotte

Charlotte Habraken
Ik ben Charlotte Habraken en ik ben 29 jaar. Sinds 2,5 jaar ben ik getrouwd met Maikel en sinds 1,5 jaar zijn wij de trotse ouders van onze eigenwijze maar o zo lieve dochter Aukje. Twee dagen van de week sta ik voor de klas op een basisschool en daarnaast werk ik ook regelmatig mee in het bedrijf van mijn man. Sinds kort ben in lichtelijk verslaafd aan Instagram (#aukjeswereld) omdat ik het heerlijk vind om naar de foto's van anderen te kijken, en om zelf foto's te delen.

4 thoughts on “Nieuwe Mommyblogger Charlotte

  1. Een bekend gezicht! Wat leuk dat je hier gaat schrijven Charlotte. Ik was helemaal niet op de hoogte dat je ook mama bent geworden, super leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top