Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Sleek True Colour Lipsticks Loved Up en Russian Roulette

Review | Sleek True Colour Lipsticks Loved Up en Russian Roulette

De zon schijnt heerlijk, het is al een paar dagen lekker weer, en als er dan iets is wat de look wat extra kleur geeft is het een felle lipstick! De zon droogt de lippen ook nog eens uit, dus een vitamine E boost in je lipstick is heel aangenaam, dat bied deze Sleek True Colour Lipstick!

Sleek heeft in haar assortiment zowel matte als sheen lipsticks met de volgende beloftes: “A highly pigmented, non-drying, conditioning matte/sheer lipstick that helps to keep lips soft and supple. Contains vitamin E, which helps to hydrate and protect the lips from free radicals that cause premature ageing.” Oftewel, de lipsticks zijn goed gepigmenteerd, drogen je lippen niet uit, houden ze soepel, en beschermen je lippen voor invloeden van buitenaf.

De combinatie niet uitdrogen, en matte lipstick vinden we heel interessant. De lipsticks met de matte formule drogen namelijk 8 van de 10 keer wel je lippen uit. Het product brengt vaak stroef en droog aan, iets waar je behendig in moet worden om de lippenstift mooi aan te brengen.

De zwarte ovaal hulsen vallen bij ons in de smaak. Sleek is altijd uniek in hun verpakkingen, en bij elk product ga ik meer van Sleek houden. Ze zijn namelijk betaalbaar, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, en de verpakkingen zijn ontzettend leuk! Ik zeg goed bezig!Sleek True Colour Lipstick 2Sleek True Colour Lipstick 3Dit tweetal hebben de namen Loved Up 793 voor de glanzende roze lipstick, en Russian Roulette 795 voor de matte rode lipstick meegekregen! Zoals jullie weten heb ik een zwak voor leuke namen bij producten, en deze namen passen goed bij de mooie kleurtjes!Sleek True Colour LipstickDe kleurtjes zijn ontzettend goed gepigmenteerd, dit is met 1 veegje product! Russian Roulette  brengt alleen wat stroever aan.

Sleek True Colour Lipstick Loved UpSleek True Colour Lipstick Russian Roulette 1

Sleek True Colour Lipstick 7

Ik vind beide lipsticks erg mooi, de pigmentatie is uitstekend, en ze blijven ook een tijdje zitten. Wel vind ik, ondanks dat ik meer van de matte kleuren ben, Loved Up mooier. Dit komt denk ik doordat ik Russian Roulette niet fijn vind aanbrengen, en ook niet fijn op mijn lippen vindt voelen. Ik heb verschillende matte lipsticks geprobeerd, maar die waren minder stroef op mijn lippen dat deze lipstick. Wel is het mooi met een mooie gloss erover heen!

Sleek True Colour Lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar via www.beautyvoordeelshop.nl

Wat vind jij van dit tweetal?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top