Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mommy Beauty | Covergirl Lipsticks

Mommy Beauty | Covergirl Lipsticks

CoverGirl is een merk dat de meeste van ons dankzij het programma Amerika’s Next Top Model kennen. Het is een populaire Amerikaans cosmeticamerk met prachtige producten tegen gunstige prijzen. Mede dankzij de goede kwaliteit van CoverGirl is dit merk bij velen zeer geliefd en nu ook bij ons! Het merk is in Nederland helaas moeilijk verkrijgbaar maar BeautyVoordeelShop heeft een selectie CoverGirl producten in haar assortiment. Met name de lipsticks van dit merk heeft onze aandacht weten te trekken.

Covergirl Lipsticks 6Eerlijk gezegd hebben deze lipsticks ons enorm verrast! En naast dat deze lipsticks zo mooi aanbrengen zijn ze ook nog eens super betaalbaar. De verpakking ziet er nogal in Nederlandse thermen goedkoop uit, al moet ik zeggen dat ik zelf persoonlijk wel fan ben van zulke verpakkingen. Ze passen dit normaal vooral toe in Amerika en in de UK. Wat je hiermee voorkomt is dat mensen de verpakkingen in de winkels al open gaan maken, op hun lippen of handen smeren en vervolgens weer zonder zorgen terug in het vak dumpen. De lipsticks zijn goed verpakt zo, en als het aan mij ligt mogen ze dit in elke winkel hier in Nederland toepassen.Covergirl LipsticksDe lipsticks bevatten de vitamines A & E, ze zouden je lippen dus moeten voeden. Als aller eerste moet ik zeggen dat de lipsticks mij echt verrast hebben, de formule van de lipsticks zijn ontzettend goed waardoor ze makkelijk en fijn aanbrengen maar ook mooier op je lippen gaan zitten.

Swatches op de arm zonder flits. Hier zien ze er erg mat uit.

Covergirl Lipsticks 3Swatches op de arm mét flits. Hier zie je juist precies het tegenover gestelde, ze bevatten hele mooie glitters!

Voordat ik de lipstick op mijn lippen aanbracht heb ik ze eerst gescrubt, en daarna ingesmeerd met Labello. Daarna heb ik de lipstick aangebracht op mijn lippen met een dun kwastje. De formule van de lippenstift is zoals ik al zei echt heel goed, en heeft mij heel erg verrast. Ze zijn heel makkelijk aan te brengen, en smeren makkelijk en egaal uit over de lip.

Covergirl Lipsticks 4De kleur 565 Rose Cashmere is een hele mooie roze kleur, valt in mijn ogen net niet meer in de nude kleurtjes, maar is nog redelijk subtiel van kleur. Het zijn de glitters die deze kleur juist weer heel bijzonder maken. Een hele mooie, zachte en lieve kleur!Covergirl Lipsticks 5Hier zie je kleur 575 Really Red, die zoals de naam al zegt heel mooi rood is. Dit is wel een kleur voor iemand die wat meer durft! Ik zelf vind persoonlijk een rode kleur mooier bij mijzelf. Maar dit is puur een smaak kwestie. De kleur is een mooie heldere rode kleur, en hij bevat wat minder glitters dan de roze kleur. Maar zeker weten een blijvertje voor mij!

Covergirl Lipsticks 7Ik vind de kleurtjes echt super mooi, en wat mij betreft zijn de lipsticks echte aanraders! Je kan deze lipsticks super voordelig kopen op www.beautyvoordeelshop.nl voor maar liefst €3,95!

Geschreven door Shannen

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Mommy Beauty | Covergirl Lipsticks

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top