Je bent hier
Home > Baby & Kind > Win bioscoopkaartjes voor Casper en Emma maken Theater

Win bioscoopkaartjes voor Casper en Emma maken Theater

Gaat jouw dochter of zoon ook graag naar de bioscoop? Of misschien is hij/zij zelfs fan van Casper en Emma. Dan is een bezoekje aan de nieuwste bioscoopfilm van dit tweetal zeker iets voor jouw kindje! Casper en Emma zijn namelijk alweer te zien in hun zesde bioscoopfilm: ‘Casper en Emma maken Theater’. Een film voor jong en oud en jullie kunnen er gratis heen. Hoe dan? Lees gauw verder!

In ‘Casper en Emma maken Theater’ gaan Casper en Emma met hun klasgenootjes theater maken om geld in te zamelen voor een goed doel. Elk jaar zamelt de kleuterschool van de kinderen op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!


Casper en Emma is van oorsprong een populaire televisieserie uit Noorwegen. In Nederland is de serie te zien bij Zappelin/KRO Kindertijd en op Netflix. Het merk is zo populair dat er al een gehele lijn merchandise van beschikbaar is met onder andere knuffels, kleurboeken, leesboeken en spelletjes. De film is wederom geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. ‘Casper en Emma maken Theater’ wordt door Just Film Distribution en Just4Kids officieel in de bioscoop uitgebracht.

Win 2 x 2 vrijkaartjes + een Casper en Emma memospel!!!

Lijkt het jou nou leuk om samen met jouw dochter of zoon naar Casper en Emma maken Theater in een bioscoop naar keuze te gaan? Doe dan vooral mee aan deze winactie. Mommyonline geeft 2 x 2 vrijkaartjes + een Casper en Emma memospel weg. En om kans te maken hoef je enkel hieronder te vertellen waarom jullie Casper en Emma zo leuk vinden. Zo simpel is het! Het wordt overigens gewaardeerd wanneer je Mommyonline volg via Instagram en of Facebooken

Meedoen kan tot en met vrijdag 15 juni 2018! De winnaar maken we op zaterdag 16 juni voor 22:00 uur bekend, middels een  mailtje. Let er dus goed op dat je een correct mailadres invult wanneer je een reactie achterlaat.

Succes allemaal!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

30 thoughts on “Win bioscoopkaartjes voor Casper en Emma maken Theater

 1. wat een leuk gebaar, verras mijn kleindochter maar

 2. Wat een leuke actie! Ik ga heel graag met onze 4-jarige Casper en Emma-fan!

 3. Wat een leuke actie! Mijn dochter is bijna jarig en vindt Casper en Emma geweldig! Enthousiaste kleuters waarin ze zichzelf herkent en die dan ook nog eens zulke spannende avonturen beleven. Voor haar verjaardag kreeg ze Mevrouw Konijn, de knuffel van Emma, en die gaat nu elke avond met haar mee naar bed! De vrijkaartjes zouden een droomverjaardagscadeau voor haar zijn…

 4. Wat een leuke actie! Mijn dochter is bijna jarig en vindt Casper en Emma geweldig! Enthousiaste kleuters waarin ze zichzelf herkent en die dan ook nog eens zulke spannende avonturen beleven. Voor haar vorige verjaardag kreeg ze Mevrouw Konijn, de knuffel van Emma, en die gaat nu elke avond met haar mee naar bed! De vrijkaartjes zouden een droomverjaardagscadeau voor haar zijn…

 5. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die erg gek is op Casper en Emma! Ieder slaapje begint hier steevast met het slaapliedje uit de serie.
  Ik zou hem graag verrassen met een bezoek aan de nieuwe film in de bioscoop ?

 6. Onze dochter heet zelf ook Emma en ze is fan van het eerste uur. Het slaapliedje zingt ze zelf voordat ze gaat slapen!

 7. Met mijn kleindochter Emma samen naar de film lijkt mij zo fijn! Het is het beeld dat ik vroeger voor ogen had als ik dacht aan oma zijn!
  Een droom zou uit kunnen komen ! Graag!
  Ik ben al wat ouder en heb geen Instagram of Facebook.Mag het dan ook?

 8. Casper en Emma zijn een beetje stout en heel avontuurlijk. Mijn kids spelen vaak Casper en Emma en sjouwen dan door de tuin met rugzak en knuffels.

 9. Casper en Emma is hier al sinds lange tijd Het gene wat steeds op tv moet. Bij lange reizen is het ook altijd de keuze om op de dvd schermen in de auto. Al met al 2 grote Casper en Emma fans hier die ik graag mee naar de bioscoop neem voor een nog grotere Casper en Emma ervaring.

 10. Ze beleven leuke avonturen en helpen de fantasie van mijn kinderen echt op gang. Twee ondeugende maar beleefde voorbeelden voor mijn kinderen.

 11. Heel erg leuk….doe graag mee voor de kinderen.
  Zou super zijn.

  Groetjes Anneliese

 12. Mijn dochter lijkt dit een super leuke film!!! Zal super zijn haar hiermee naartoe te mogen winnen 🙂

 13. Ik doe graag mee voor onze dochter Mila van net 7. Zij kijkt heel graag naar Casper en Emma omdat zij net als zij kinderen zijn die graag buiten zijn, avonturen beleven en soms dingen doen zonder na te denken over de gevolgen. Soms haalt ze er inspiratie uit, en dat is minder. 😉

 14. Leuk! Ik heb hier thuis 2 grote casper en emma fans: elise van 7 en jarno van 5. de films en series hebben ze echt al tig keer gekeken (vooral ‘Ambulance’ is de favoriet hier; zo spannend, haha), dus ze moesten wel even wennen ‘aan de nieuwe’ gezichten. Maar daar zijn ze nu aan gewend nu ze de nieuwe series ook hebben gezien. We zijn erg benieuwd naar de nieuwe film!

 15. Kenji en Ashley vinden Casper en Emma helemaal geweldig omdat ze veel herkennen in wat ze zelf ook meemaken.

 16. Onze kliendochters vinden Casper en Emma leuk omdat de knuffels ook altijd mogen meedoen en er bij zijn .Dat is hier nml ook altijd het geval 😉

 17. Mijn nichtjes vinden Casper en Emma geweldig, ze moeten er altijd erg om lachen.

 18. Onze eeneiige tweeling meiden zijn nu 4 jaar en nog nooit zijn ze naar de bioscoop geweest Casper en Emma zijn hun favoriete tv serie en film reeks Zou wel mooi zijn als ze wonnen 🙂

 19. Wat zou het een feest zijn als wij naar Casper en Emma mochten gaan, het is natuurlijk een super leuk duo!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top