Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Guerlain Mon Guerlain eau de parfum florale – Een ode aan je vrouwelijkheid

Guerlain Mon Guerlain eau de parfum florale – Een ode aan je vrouwelijkheid

De reclamespotje van Mon Guerlain met Angelina Jolie heb je ongetwijfeld al op je beeldbuis voorbij zien komen. Mon Guerlain is het nieuwe parfum van het huis Guerlain. Een eerbetoon aan de hedendaagse vrouw: een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid. Net zoals Angelina Jolie, de inspiratiebron achter Mon Guerlain.

Mon Guerlain Florale van Guerlain is een bloemige geur en is de opvolger van de in 2017 gelanceerde Mon Guerlain. Volgens omschrijving is het verschil tussen beide geuren dat Mon Guerlain Florale een meer bloemig en minder luchtige versie van het origineel is. Vergelijken kan ik echter niet want ik ben niet in het bezit van beide varianten.

Topnoten: Lavendel, Bergamot, Citroen en Mandarijn;
Hartnoten: Arabische Jasmijn (Sambac), Pioenroos, Neroli (Oranjebloesem), Bloemige Noten, Ylang-Ylang , Lelietje-van-dalen en Perzik;
Basisnoten: Sandelhout, Iris en Vanille.

De ‘vierlobbige’ flacon wordt al jaren gezien als een iconische flacon van Guerlain. Vandaag bevat ze Mon Guerlain, het nieuwe grootse parfum van het Huis, dat vrouwelijkheid eert door de contrasterende kracht van strakke lijnen en sensuele rondingen te verenigen. De vorm van de dop geeft het de naam ‘Quadrilobé’, het klavertje vier. Deze iconische flacon belichaamt een veelzijdige vorm van vrouwelijkheid: sterk, vrij en sensueel in één. Het is een juweel van een flacon dat de vrouw van vandaag begeleidt in elke rol in haar leven.

In de loop der jaren is Guerlain tot mijn favoriete parfummerk gaan behoren en wat ben ik over Mon Guerlain enthousiast. De geur is heerlijk subtiel bloemig maar ook elegant. Mon Guerlain opent iets wat fris met een opgewekte karakter. De bloemen zijn goed waarneembaar maar zijn zeker niet heftig of overheersend te noemen. Wanneer de topnoten vervliegt blijft er een sluier van zachtheid over. Een mix van zachtheid en sereen. Het is een helder geur die een gevoel van onbezorgdheid oproept. Een luchtig, schoon en bovenal verfijnd zoete bloemen geur die bij mij een heel fijn en harmonieuze gevoel geeft. De warme vanille in Mon Guerlain blijft gedurende de draagtijd goed waarneembaar, je moet dus wel hier van houden. Ik houd er wel van! Het is een geur dat niet super sterk aanwezig is maar waar je zeker wel veel complimentje mee zal ontvangen. En daarnaast blijft dit geur lekker lang hangen.

Ik had niet anders verwacht: Mon Guerlain is een heerlijk, vrouwelijke, en zachte geur dat je zeker eens geroken moet hebben. Ik ben er werkelijk dol op. Een absolute aanwinst in mijn parfum collectie! En de flacon is prachtig! Wat mij betreft: weer een geslaagde creatie van het huis Guerlain.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Guerlain Mon Guerlain eau de parfum florale – Een ode aan je vrouwelijkheid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top