Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Ga aan boord met de Essie spring 2018 collectie

Ga aan boord met de Essie spring 2018 collectie

Toegegeven: Ik heb inmiddels een levensvoorraad aan nagellakken, maar dit kleine feitje weerhoud mij er zeker niet van om mijn collectie nog meer uit te breiden. Nagellakken zijn bij mij enorm geliefd en als ze dan ook nog eens in de aanbieding zijn, kan ik het natuurlijk niet laten om tot aankoop over te gaan. En zo kocht ik onlangs een viertal lakjes uit de Essie spring 2018 collectie.

De lente strijkt neer aan boord van het essie-schip. Essie spring 2018 collectie is geïnspireerd op romantische reizen op zee en bestaat uit zes tinten. In dit artikel laat ik swatches van vier van de zes tinten zien. Kijk je mee?

Swatches Essie spring 2018 collection

Essie At the HelmEssie At the Helm is een ceamy dusty orange tint dat doet denken aan zonsondergang. Dit lakje is fijn in gebruik en dekt met twee, iets wat dikke, laagjes prima.

Essie Anchor DownEssie Anchor Down is een dusty blauwe lak met een grijze ondertoon. Dit lakje heeft een geweldige formule, je zou in principe met één iets wat dikke laagje weg kunnen komen. Essie Anchor Down heeft een creamy finish.

Essie Perfect Mate Essie Perfect Mate is een tint dat ergens tussen koraal en roze in zit. Een mooi creamy lakje met een fijne formule om mee te werken. Met twee laagjes kreeg ik perfect mate mooi dekkend.

Essie Bon Boy-age
Een typische lente kleurtje wat zeker niet mag ontbreken in een lente collectie. Dit is Bon Boy-age, een (dusty) mintgroene lak met fijn formule. Het is fijn in gebruik en met twee laagjes prima dekkend te krijgen.

Dit viertal uit de Essie spring 2018 collectie hebben mij zeker niet teleurgesteld. De formule van de lakken zijn heel fijn om mee te werken, ze lakken fijn en bovenal drogen ze snel. Laatst genoemde punt is voor mij toch wel belangrijk. Lang wachten totdat mijn nagels gedroogd zijn is niet zo mijn ding. De  kleuren uit de collectie is ook lekker divers en de namen van de lakken zijn zoals gewoonlijk erg leuk bedacht. Love it!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top