Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Wat zit er in de Nailbox van oktober 2018?

Wat zit er in de Nailbox van oktober 2018?

Na een paar maanden pauze introduceerde Nailbox onlangs de oktober 2018 Nailbox Ready for fall. Een box dat in het teken van de herfst staat. Het moest een box zijn die jouw nagellak-hart een sprongetje van vreugde moet laten maken. Of dit gelukt is? Dat bepaal jij uiteraard zelf. Kijk je mee?

Unboxing Nailbox Ready for fall

De Nailbox Ready for fall staat in het teken van de herfst. Dit betekent dat het kleuren bevat dat geschikt voor de tijd van het jaar zijn.

OPI Peru mini 4-packDe topper van deze oktober Nailbox is denk ik toch wel de OPI Peru mini 4-pack. Dit OPI Peru mini 4-pack setje heb ik onlangs nog gereviewd en geswatched. Het bevat hele mooie en goed draagbare tinten dat zeker geschikt is voor de overgangsperiode van zomer naar herfst.

Lottie London As if!Lottie London is een Britse Beauty-merk. Dit blauwe kleurtje is As if!, een creamy nagellak met een glossy finish. Omdat ik dit merk zelf nog niet kende, was ik erg benieuwd naar dit lakje. Met het mooie nazomerweer van afgelopen week kwam dit helderblauwe lakje goed van pas. Met twee laagjes was As if! prima dekkend.

Bourjois La Laque Gel Taup’issime! Taup’issime is een grijze tint met een mooie glossy finish. Ook dit kleurtje is voor het najaar een aanwinst.

China Glaze Swatch Out! Uit de China Glaze FW’18 Ready To Wear collectie is dit Swatch Out! Een typische koperkleurige najaarstint maar dan boordevol shimmer. Swatches van onder ander dit kleurtje vind je hier

Dit was de inhoud van de oktober Nailbox Ready for fall. Wat vind jij van de lakjes uit deze Nailbox?

 

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top