Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Blokker nieuwe afhaalpunt van de ‘Ouders van Nu’ Zwanger- en Babyboxen

Blokker nieuwe afhaalpunt van de ‘Ouders van Nu’ Zwanger- en Babyboxen

De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox is in baby-land een ware begrip. In de gratis aan te vragen boxen vind je tijdschriften, producten en informatie waar jij als (aanstaande) ouder écht iets aan hebt. Aanstaande en kersverse ouders kunnen de Ouders van Nu boxen nu nog bij een dichtstbijzijnde Etos-winkel aphalen. Maar hier komt vanaf 1 januari 2019 verandering in. Ouders van Nu is namelijk een nieuwe samenwerking aangegaan.

Tijdens de eerste editie van het In de Wolken Festival georganiseerd op 4, 5 en 6 oktober jl. door Ouders van Nu tekenden Ouders van Nu en Blokker de overeenkomst. Vanaf 1 januari 2019 kunnen (aanstaande) ouders de Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu ophalen bij Blokker. De Zwanger- en Babybox wordt door 85% van de aanstaande ouders in Nederland opgehaald. Vanaf het nieuwe jaar kan dit in een van de 440 Blokkerfilialen in Nederland.

Blokker nieuw op de ‘baby-markt’

De samenwerking tussen Blokker en Ouders van Nu sluit aan bij de introductie van het nieuwe babyassortiment bij Blokker, eind september. Blokker staat bekend als de verrassende huishoudwinkel. De focus ligt dan ook op het ‘alles in huis’ te hebben voor het huishouden, voor iedere consument. Daarom was, volgens het bedrijf, de lancering van een babyassortiment een logische stap.
Blokker CEO Ludo Bijvoet: “De samenwerking met Sanoma als nieuwe distributeur voor de Zwanger- en Babyboxen sluit naadloos aan op onze positionering. Enerzijds kijken we naar de rationele kant van het huishouden, zoals schoonmaken, wassen en strijken. Anderzijds is daar de emotionele kant, waar we de klant willen verrassen met onder meer seizoensproducten, speelgoed en nu dus ook babyassortiment. Dit is een waardevolle toevoeging omdat dit voor jonge gezinnen een belangrijk onderdeel is van het huishouden.

Verrassende samenwerking

De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox worden jaarlijks massaal opgehaald door vades en moeders in spe. Martijn van der Neut, Brand Director Parenting bij Sanoma: “Dankzij de Zwanger- en de Babybox kunnen wij onze doelgroep optimaal bedienen in de customer journey die zij doorlopen. Samen met Blokker zullen we dan ook zorgen dat de box een mooie eerste kennismaking is voor jonge ouders met de nieuwe wereld die zij gaan ontdekken. Uiteraard met de nodige informatie, content en producten.

De Ouders van Nu Zwanger- en Babyboxen kunnen via het eigen website gratis worden aangevraagd.

 

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top