Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Opi Peru Collection Swatches & review

Opi Peru Collection Swatches & review

Zomer 2018 is bijna ten einde en de najaarscollecties vliegen de winkels ook weer binnen. Ik heb in beauty-land al heel wat prachtigs voorbij zien komen en zoals gewoonlijk zijn het de nagellak-collecties die mijn hart sneller doen slaan. Voor hun najaarscollectie liet OPI zich door het prachtige land Peru inspireren. Op hun zoektocht naar natuurlijke schoonheid met een bohemian vibe, was er overal inspiratie te vinden; van adembenemende archeologische sites zoals Rainbow Mountain tot de grootse Inca ruïnes van Machu Picchu. De collectie bestaat uit 12 nieuwe tinten met kleuren die verwijzen naar aardse, zandlandschappen met mauve ondertonen en ambachtelijke stoffen in levendige kleuren. Verleidelijke dieprood- en bordeauxtinten zijn geïnspireerd door rode zandstranden, kleurrijke historische gebouwen en de Peruaanse vlag.

In dit artikel laat ik de vier lakjes uit de mini pack zien. Dit zijn Suzi Will Quechua Later!,  Grandma Kissed a Gaucho, Somewhere Over the Rainbow Mountains en Como Se Llama?.

Opi Peru collectie swatches & review

OPI Suzi Will Quechua Later! Dit is absoluut geen standaard roze tint. OPI Suzi Will Quechua Later! is een roze met een vleugje paars. Een heel mooi en goed draagbaar tint dat zeker geschikt is voor de overgangsperiode van zomer naar herfst. Formule van dit lakje is prima en wat betreft dekking heb je genoeg aan twee laagjes.

OPI Grandma Kissed a Gaucho Wat een prachtig tint maar helaas iets wat teleurstellend. De formule van dit lakje is aan de waterige kant wat voor een slechte dekking zorgt. Waar de overige drietal met twee laagjes prima gedekt zijn, is een derde laagje voor Grandma Kissed a Gaucho echt nodig. Maar het eindresultaat is prachtig en de drie laagjes meer dan waard!

OPI Somewhere Over the Rainbow Mountains Ik blijf een zwakte voor dit soort tinten hebben. OPI Somewhere Over the Rainbow Mountains is een zachte oudroze tint met een creamy finish. Ik geloof dat dit lakje echt bij alle huidtinten goed zal staan. Het heeft een prima formule om mee te werken en het dekt ook nog eens met twee laagjes prima.

OPI Como Se Llama? OPI Como Se Llama? is een dieprode creamy tint dat prima in het najaar past. Dit tint dekt met twee laagjes prima en over de formule valt niets op aan te merken. Een heel mooi kleurtje voor liefhebbers van rode nagellakken

Opi Peru collectie mini pack

Ik weet nou niet of ik steeds beter word in het lakken met de mini kwastjes van OPI of dat de kwastjes een upgrade ondergaan hebben maar het lakken ging dit keer verrassend goed. Hoe dan ook, het bevalt mij wel. De tinten uit deze Opi Peru collectie zijn heel mooi en hoewel ik in eerste instantie bang was dat sommige tinten te veel op elkaar zouden lijken, valt dit reuze mee. De tinten verschillen echt van elkaar en passen, van wat ik begrepen heb, goed bij het land Peru. De vier lakjes uit de mini pack hebben allemaal een creamy finish, wel vind ik Grandma Kissed a Gaucho iets wat jelly-achtige formule hebben. Over deze collectie ben ik zeker te spreken. Er zit wederom voor iedereen een passend kleurtje bij.

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Opi Peru Collection Swatches & review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top