Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > China Glaze FW’18 Ready To Wear Mini kit Swatches & Review

China Glaze FW’18 Ready To Wear Mini kit Swatches & Review

Goodbye summer, hello fall!
De herfst lijkt nu echt te zijn begonnen en het is weer even wennen. Waar we uiteraard niet aan hoeven te wennen zijn alle prachtige nagellak collecties. Afgelopen maand schreef ik al een artikel over OPi Peru, de fall collectie van dit merk en vandaag is het de beurt aan de nieuwste collectie van China Glaze: FW’18 Ready To Wear. China Glaze FW’18 Ready To Wear is geïnspireerd door de straat mode van nu en bevat 12 nieuwe tinten. De collectie is lekker gevarieerd en bevat naast creamy ook prachtige shimmers en matte lakjes. In dit artikel laat ik de mini kit met zes kleuren uit de collectie zien. Lees je weer gezellig mee?
De China Glaze FW’18 Ready To Wear Mini kit bevat zes van de in totaal twaalf kleuren. Het bevat de volgende kleuren: China Glaze ‘Swatch Out’, China Glaze ‘Throwing Suede’, China Glaze ‘Pleather Weather’, China Glaze ‘Central Parka’, China Glaze ‘You Don’t Know Jacket’ en China Glaze ‘Mustard The Courage’.

China Glaze FW’18 Ready To Wear Mini Kit Swatches & Review

China Glaze Swatch Out! China Glaze Swatch Out! is een metallic koperkleurige shimmer lakje. Het heeft een fijne formule om mee te werken en dekt met twee laagjes prima.

China Glaze Throwing Suede Throwing Suede is een nude kleurtje dat ergens tussen beige en bleek-roze in zit. Een creamy lakje dat met twee laagjes net niet volledig dekt, een derde laagje zal voor een mooier resultaat zorgen.

China Glaze Pleather WeatherHet matte lakje uit de collectie is Pleather Weather, een heel mooi grijze tint. Met twee laagjes krijg je dit tint mooi dekkend.

China Glaze Central Parka Dit tint past perfect bij de herfst en is een veel voorkomende tint in herfstcollecties. Central Parka is een olijfgroene creamy lak, prachtig kleurtje voor de tijd van het jaar. Met twee laagjes krijg je het volledig dekkend.

China Glaze You Don’t Know Jacket You Don’t Know Jacket is een royal blue creamy lakje dat met slechts 1 laagje prima dekt. Een tweede laagje zou in principe niet nodig zijn maar uit gewoonte heb ik dit wel gedaan.

China Glaze Mustard The Courage Een typische herfstkleurtje is Mustard The Courage, een mosterdgeel creamy lakje. Dergelijke kleurtjes doen het in herfstcollectie altijd wel goed. Dit lakje heeft een goede pigmentatie en is met twee laagjes prima dekkend te krijgen.

Dit waren de zestal tinten uit de mini setje ‘China Glaze FW’18 Ready To Wear collectie’. De tinten zijn mooi en passen prima bij de herfst. Het zijn bijna allemaal kleuren die ik ook daadwerkelijk zou dragen. Daarnaast hebben de lakjes prima pigmentatie waardoor ze bijna allemaal in twee laagjes goed dekken.

 

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top