Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Maart Nailbox Spring Sensation

Unboxing Maart Nailbox Spring Sensation

Het eerste kwartaal van 2018 is voorbij gevlogen en zitten we al weer in het lenteseizoen. Van lekkere lenteweer is er helaas nog geen sprake en kunnen we enkel nog van het lentezon dromen. Maar het slechte weer moge ons uiteraard niet weerhouden om onze nagels van frisse lentekleuren te voorzien. Met dit in gedachte hebben we voor de maart Nailbox ‘Spring Sensation’ gekozen voor kleuren die jou de lentekriebels bezorgen. Nagellakken in lente-achtige tinten om van te houden. Kijk gezellig mee naar de swatches van de nagellakken uit de maart Nailbox ‘Spring Sensation’!Nailbox Spring Sensation bevat vijf nagellakken waarvan drie fullsize en twee mini’s. Daarnaast tref je een velletje nagelstickers aan. Erg leuk om je nagels mee te versieren.

Cuccio All Tied Up Dit lak is echt wauw! Cuccio All Tied Up is een prachtig helder blauwe lak met een geweldige substantie. Met slechts 1 laagje krijg je dit pareltje prima dekkend en het lakt ook nog eens heel fijn.

Ciaté HaloCiaté Halo is een holografische nagellak dat bedoeld is om als top coat te worden gedragen. Dus over een ander kleurtje heen. Maar dat wilt uiteraard niet zeggen dat Halo niet op zichzelf gedragen kan worden. Halo is een prachtig lak met roze/paarse/blauwe shimmers. In directe zonlicht blijf je er naar kijken. Spijtig genoeg heeft mijn camera dit lakje niet juist weten vast te leggen.

Pro Nails Cora Lolita Een prachtig zomerse kleur! Met twee dikke of drie dunne laagjes krijg je dit lakje prima dekkend. Fijne formule en fijn in gebruik.

En tenslotte dit tweetal mini’s uit de OPI Lisbon lente collectie. Via de link kun je mijn review van het mini-setje lezen.

Dit was het weer voor deze maand. Leuk dat je gezellig meegekeken hebt! Tot volgende maand!

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

 Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Unboxing Maart Nailbox Spring Sensation

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top