Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Opi Lisbon Mini Setje Review & Swatches

Opi Lisbon Mini Setje Review & Swatches

Ondanks het koude weer waar wij ons momenteel in bevinden, zal het lenteweer niet al te lang meer op zich laten wachten. Althans, daar ga ik van uit! Dan kunnen we wederom gaan genieten van fraai lenteweer. Voordat dit zover is kunnen we in de tussentijd wel over de warme lentezon dromen en daar helpt opi, met hun voorjaarscollectie Lisbon, ons een handje mee.

“Reis deze lente/zomer naar een van Europa’s meest kleurrijke en betoverende steden met de Lisbon Collection van OPI. Met een knipoog naar de mix van traditioneel erfgoed en opvallend modernisme van deze stad, benadrukt de collectie de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van Portugal met modieuze tinten.
Geïnspireerd door de levendige straten van Lissabon, telt de Lisbon Collection 12 nieuwe tinten in de klassieke nagellak, Infinite Shine langhoudende nagellak en GelColor-formule. Van uitgestrekte gele huizen met gebrande oranje daken en pittoreske zeegezichten, de beruchte “Pink Street” en statige kastelen, Lissabon biedt een spectrum van briljante tinten”, aldus OPI

Van deze collectie kocht ik de mini set, bestaand uit vier kleurtjes. De lakjes hebben ieder een inhoud van 3.75 ml en de volgende kleurtjes vind je in het setje:

  • You’ve Got Nata On Me
  • Closer Than You Might Belém
  • Tile Art To Warm Your Heart
  • Suzi Chases Portu-geese

OPI You’ve Got Nata On Me You’ve Got Nata on Me is een perzikroze nagellak met een mooie glossy finish. Dit creamy lakje heeft een goede formule en met twee laagjes zou je het mooi egaal kunnen krijgen.

OPI Closer Than You Might Belém Opi beschrijft dit kleurtje als turquoise. Het is echter naar mijn mening meer een mintgroene tint. Hoe dan ook.. het is fijn in gebruik, lakt heel prettig en dekt met twee laagjes mooi egaal. Een kleurtje dat het in een lentecollectie altijd wel goed doet.

OPI Tile Art to Warm Your Heart  Tile Art to Warm Your Heart is een intens fel mozaïek blauwe nagellak dat mooi dekt in twee laagjes. Het is absoluut geen kleurtje waar ik persoonlijk voor zou gaan maar opvallen doe je er wel mee.

OPI Suzi Chases Portu-geese
Suzi Chases Portu-geese is een romige wit kleurtje met ergens een vleugje roze erin verwerkt. Dit lakje zou je met twee wat dikke of drie dunne laagjes dekkend kunnen krijgen. Helaas lakt het wel wat streperig.

De nagellakjes in dit mini setje uit de OPI Lisbon collectie hebben alle vier een creamy finish en qua dekking heb je met twee laagjes wel genoeg. De lakjes drogen stuk voor stuk redelijk snel en qua houdbaarheid blijven ze bij mij helaas maar slechts drie dagen chipvrij zitten. Ik moet zeggen dat ik niet anders gewend ben, nagellakken blijven bij mij helaas niet super-lang chipvrij zitten.

Wat is jouw favoriete kleurtje uit de OPI Lisbon collectie?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top