Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Essie treat love & color 03 Sheers to you

Review | Essie treat love & color 03 Sheers to you

Goed verzorgde handen zijn voor ons vrouwen belangrijk. Dit betekent vanzelfsprekend ook dat onze nagels er netjes uit moet zien. Maar helaas hebben we niet allemaal van nature gezonde en sterke nagels en kan soms extra hulp nodig zijn. Zo hebben vele vrouwen last van zwakke en broze nagels en dan is het fijn als er producten zijn om dit te herstellen. Essie claimt met haar treat love & color nagellakken deze problemen te kunnen verhelpen en dat heb ik natuurlijk getest. Is deze verzorgende lijn zo goed als er beweert wordt? Lees verder en ontdek wat ik van Essie treat love & color 03 Sheers to you vind…

Essie treat love & color is een geavanceerde verzorgende nagellaklijn die droge en breekbare nagels herstelt en tegelijkertijd voorziet van een subtiele kleur. De lijn bestaat inmiddels uit 32 tinten en drie verschillende dekking: sheer voor lichte dekking, shimmer voor meer dekking én glans en cream voor volledige dekking. En een base- of topcoat is niet nodig! Met de treat love & color verzorgende lijn beloofd Essie gebruikers sterker nagels in maar één week! Maar ook 60% minder kans op splijtende nagels en 35% minder kans op gebroken nagels, dankzij ingrediënten als collageen en kamille-extract.

De naam Treat Love & Colour staat voor :
Treat : Droge, breekbare nagels versterken in een week.
Love : Je nagels verwennen met een krachtige formule die de nagels voorziet van vocht.
Color: De nagels instantly zichtbaar verhelderen en voorzien van een gezonde gloed.

Tot dusver klinkt het allemaal goed. Probleem-nagels heb ik gelukkig niet maar wel mogen ze wat mij betreft sterker worden zodat ze ook minder snel afbreken. Dat is nou wel waar ik al een tijdje last van heb en gruwelijk van baal: nagels die, voordat ze een gewenste lengte hebben, afbreken. En als er een simpele manier is om dit probleempje te voorkomen dan doe ik dat graag. Dus ging ik aan de slag met Essie treat love & color. Uit deze lijn heb ik 03 Sheers to you uitgeprobeerd. Dit is een zachte blush roze kleur met een mooie, gezonde glans. Dit lak is sheer en goed dekkend zul je het derhalve dan ook niet krijgen. Wel lakt het heel fijn en het eindresultaat is mooi en ziet er erg verzorgd uit. Vooral de verzorgde look dat de lak je nagels geeft ben ik grote fan. Qua houdbaarheid bleef het drie dagen ongechipt op mijn nagels. Dit is bij mij vrijwel heel normaal, nagellakken blijven helaas niet heel lang ongechipt op mijn nagels zitten. Gemiddeld heb ik dan ook om de drie dagen opnieuw moeten lakken. En na ruim twee weekjes gebruik kon ik duidelijk verschil zien. Mijn nagels ogen/voelen veel steviger aan en van afbreken is er tot nu toe (gelukkig) nog geen sprake.

De TLC-nagellak is inderdaad een alles in één product en dus ook alles wat je nagels nodig hebben om mooi en sterk te worden. Omdat Essie 03 Sheers to you een sheer nagellak is, kun je het als het ware ook als top coat gebruiken. Zo kun je door slechts een laagje aan te brengen, een ander kleurtje er overheen aanbrengen. Momenteel gebruik ik dit lakje op deze manier. Zo krijgen je nagels de nodige verzorging terwijl ze ook van een kleurtje naar keuze zijn voorzien.

Essie 03 Sheers to you is online via Missgorgeous.nl te koop voor een bedrag van: €8.95

 

Heb jij al kennis met de Essie treat love & color lijn gemaakt?

Essie Treat, Love & Color – 03 Sheers to You

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top