Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing augustus Nailbox Summer Vibes!

Unboxing augustus Nailbox Summer Vibes!

Afgelopen maand kon je hier de unboxing van de juli Nailbox zien en in dit artikel kun je de augustus Nailbox, inclusief swatches van Cindy van Brilliantnails.nl zien. Wie mij kent of Mommyonline al langer bezoekt weet dat ik een grote liefde voor nagellakken heb. En omdat ik hier op Mommyonine graag maandelijks de Nailbox met jullie wil delen, maar zelf helaas vaak niet de tijd heb om swachtes te maken, heeft Cindy ingestemd deze taak op zich te nemen. Vanaf heden kun je dus maandelijks op Mommyonline de unboxing van de Nailbox inclusief swatches terugvinden. Lees gauw verder voor de Unboxing augustus Nailbox Summer Vibes!Nailbox augustus unboxingHet thema van de augustus Nailbox is Summer Vibes, wat inhoudt dat de box kleurrijke kleurtjes bevat, om vrolijk van te worden!

Nailbox augustus inhoud 1Wanneer je de box opent kom je als eerste deze leuke kleurrijke veren nagelstickers, oftewel Water Decals tegen. De nagelstickers zijn heel makkelijk in gebruik; een natte sticker op een natte nagel plakken en het witte gedeelte van de sticker van je nagel af laten glijden. Erg leuk wanneer je even snel een creatie op je nagels wilt hebben, of voor dames die, net als ik, slecht in nailart zijn.

Nailbox augustus inhoudAls tweede vind je swatchsticks om de lakjes mee te testen. Het aantal swatchsticks in de box verklapt in principe het aantal lakjes dat je in de Nailbox vindt.

Nailbox augustus 5En dan is het tijd voor de lakjes! Als eerste kom je dit prachtige nudelakje met een roze ondertoon van Nails Inc. tegen. Dit is Mayfair Lane en kan, als je het mij vraagt, eigenlijk altijd wel gedragen worden. En zoals we van Nails Inc. gewend zijn heeft ook dit lakje een prachtige glossy finish en dekt netjes met maar slechts twee laagjes.

Nailbox augustus inhoud 4Verder in de box vind je twee Revlonflesjes uit hun Colorstay Gel Envy collectie; een prachtig paars kleurtje genaamd Up The Ante, en een topcoat. Dit tweetal dient samen gebruikt te worden om zo, naast een prachtige gel finish, je nagellak ook langer mooi te laten blijven.

Nailbox augustus inhoud 2 Nailbox augustus inhoud 3En dan als laatste het summer vibe kleurtje waar het in deze Nailbox toch wel om draait. Dit thermo lakje van Layla heeft jammer genoeg geen naam, maar prachtig is ie zeker wel. Het lakje kleurt van geel naar oranje; bij warmte is het lakje op de nagels geel en bij kou oranje.

Nailbox augustus 6De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Unboxing augustus Nailbox Summer Vibes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top