Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams

Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams

Ondanks dat ik naar eigen zeggen ontiegelijk veel nagellakken bezit zijn er nog steeds vele merken die er in mijn collectie ontbreken. En gezien het voor een ware nagellakliefhebber als ik altijd wel een feestje is om nieuwe merken uit te proberen, ben ik bijzonder enthousiast over de juli Nailbox.

unboxing nailbox juli 2De juli Nailbox Ocean Dreams introduceert twee merken waar ik al lange tijden erg benieuwd naar was. Twee merken waarvan ik in ‘nagellakland’ veel voorbij heb zien komen en nu kan ik beide zelf uitproberen.

unboxing nailbox juli 4Layla is een Italiaans cosmeticamerk en is in Nederland relatief nieuw maar wordt goed ontvangen. Het merk heeft een ruime collectie bestaande uit diverse finishes. Layla Mermaid Spell is afkomstig uit de holografische collectie en is een mooie lichtblauwe kleur met een zeer sterk holografisch effect. De substantie van dit lakje is wat aan de dunne kant waardoor je toch wel voorzichtig te werk moet gaan. Dit pareltje heeft 3 dunne laagjes nodig om tot volledige dekking te komen maar is het meer dan waard. Mermaid Spell droogt lekker snel maar mat op en dwingt je om te blijven kijken, vooral in het zonlicht word je erdoor betovert.

unboxing nailbox juli 5Voor lakjes met een glossy finish heb ik een zwakte en de lakjes van Nails Inc. hebben een hoog glans-gehalte. Je kunt dus wel begrijpen dat ik een groot fan ben van dit Britse merk. Nails Inc. Mercer Street is een prachtige helderblauwe kleur uit de ‘gel effect’-collectie en over zijn prachtige finish valt weinig op aan te merken. Prachtig gewoon! De substantie van dit lakje is goed mee te werken en de dekking is prima in orde.

unboxing nailbox juli 7Voor Cuccio Massege in a Bottle ben ik als een blok gevallen. Wat een prachtig lakje is het! Massege in a Bottle is een lilakleurig parelmoerlakje met een prachtige glans. Dit lakje lakt fijn, droogt snel en heeft genoeg aan 2 laagjes.

unboxing nailbox juliDe juli Nailbox Ocean Dreams bevat naast de hierboven genoemde drie fullsize nagellakken ook nog een nagelsticker, 3x swatch sticks en een zakje met goudkleurige ankertjes om je nagels mee op te leuken.

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Unboxing Juli Nailbox Ocean Dreams

  1. Wat een mooi inhoud, stuk voor stuk prachtige lakjes. De nagellakjes van Cuccio wil ik nog heel graag uitproberen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top