Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires Monogram canvas

Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires Monogram canvas

Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires Monogram canvas

Wie met regelmaat Mommyonline.nl bezoekt weet inmiddels dat ik niet zo heel lang terug mijn allereerste Louis Vuitton tas kocht. Ik ging voor de Croisette in de Damier Ebene canvas uitvoering. Een prachtige tas dat helemaal bij mij past. Sindsdien zijn er een aantal LV tassen bijgekomen. Zo kocht ik voor LeaseYourBag de Croisette in de Damier Azur canvas. Dat dit tweetal niet heel lang alleen zouden blijven was mij gelijk duidelijk. Afgelopen week deelde ik hier op Mommyonline in een artikel mijn Louis Vuitton wishlist. Hierin vind je de tassen terug dat hoog op mijn verlanglijst te vinden zijn. Een van de genoemde tassen is de Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires in de Monogram canvas. Na een aantal keren dit mini tasje misgelopen te hebben, is het mij dan eindelijk gelukt het via de LV website te bestellen. En vanzelfsprekend laat ik dit beauty graag aan jullie zien.

Ik werd opgelicht!

De Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires is een tasje waar ik direct verliefd op ben geworden. Dit schattige tasje is wat mij betreft een musthave. En omdat het op de site van LV steeds maar weer uitverkocht was ging ik op zoek naar een pre-loved exemplaar. En ik vond het. Ik zal jullie het hele verhaal besparen, wellicht dat ik nog eens een aparte artikel hierover schrijf, maar het tasje bleek achteraf niet authentiek te zijn. Eigen schuld want ik was simpelweg niet voorzichtig genoeg. Ik wilde dit tasje zo graag dat ik mij liet meevoeren. Maar goed. Omdat ik toch nog steeds heel graag een authentieke Mini Pochette Accessoires wilde hebben, hield ik de LV site in de gaten. En afgelopen week lukte het mij eindelijk en ik rekende het tasje af. Ik plaatste mijn bestelling op de maandag en op de donderdag werd het bezorgd.

Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires Monogram canvas

Zoals ik hierboven al heb laten weten is de Mini Pochette Accessoires een tasje die ik heel graag in mijn collectie wilde hebben. Maar waarvan ik ook de nodige twijfels over had. Helemaal nadat de prijzen begin van het jaar omhoog zijn gegaan. Momenteel kost de Mini Pochette Accessoires €550 en dat vind ik toch wel behoorlijk overpriced. Zeker wanneer je beseft dat dit tasje een simpele canvas met rits is. Het heeft een formaat van 15.5 x 10.5 x 4 cm en zoals te verwachten valt past er niet heel veel in.

Ondanks alle bovengenoemde minpunten kreeg ik het tasje maar niet uit mijn hoofd. Het feit dat dit tasje simpel en klein is, vind ik juist leuk. En laten we vooral niet vergeten hoe licht de Mini Pochette Accessoires is. Het is een fijne metgezel voor dagen dat je eigenlijk geen tas mee wilt sjouwen. Voor uitstapjes waarbij je geen overbodige spulletjes mee wilt nemen maar enkel de hoognodige essentials. Denk hierbij aan huissleutel, autosleutel, ID-kaart, lipverzorging, parfum miniatuur, mini handgel, mini handcrème, bankkaart en contant geld. Of voor date nights, daar ik dit pareltje ook prima geschikt voor. Ook goed om te weten: het Nederlands paspoort past prima in dit tasje. En daarnaast kun je dit tasje op verschillende manieren dragen waaronder crossbody door gebruik te maken van een lange draagketting. Deze moet je dan wel apart erbij kopen.

Het is natuurlijk jammer dat de Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires met zo’n hoge prijskaartje komt maar persoonlijk vind ik het nog wel de moeite waard om te kopen. En zoals velen vrees ook ik dat de prijzen nog meer omhoog zullen gaan. Dus waarom wachten?

Met de toevoeging van deze Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires Monogram canvas ben ik nu in het bezit van de drie iconische canvas prints die Louis Vuitton in zijn collectie heeft. De Damier Azur-uitvoering is helaas niet meer via de LV site verkrijgbaar, deze heb ik dan ook pre-loved gekocht.

Al met al ben ik enorm blij met mijn (overpriced) Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires. En helemaal blij ben ik dat ik alle drie canvas prints in mijn collectie heb.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top