Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Mijn Louis Vuitton wishlist

Mijn Louis Vuitton wishlist

Ik geloof dat ook ik het LV-virus te pakken heb. De l-wat virus? hoor ik jou al denken. Het Louis Vuitton- virus! Ook ik ben duidelijk geïnfecteerd. En dit terwijl ik toch echt nog niet zo heel lang geleden totaal niets van dit merk moest hebben. Een behoorlijk overhyped merk, dat is wat ik van LV vond. Maar zoals het er nu voor staat ben ik van gedachte veranderd. Niet omdat ik het wilde. Nee, dat zeker niet. Het overviel mij gewoon. Mijn liefde voor dit merk is gegroeid of ontwaakt, ik weet het niet. Het komt erop neer dat ik, anno nu, helemaal into de LV tassen ben. Na de aankoop van mijn allereerste Louis Vuitton tas, de Croisette, is mijn lijst van tassen die ik nog heel graag in mijn collectie zou willen hebben gegroeid.

We kunnen gerust concluderen dat ik een laatbloeier ben, althans, als we het over Louis Vuitton hebben. Omdat ik, in de wereld van LV, pas om de hoek kom kijken bestaat mijn wishlist niet enkel uit de modellen die via de website verkrijgbaar zijn. Je vindt er ook oudere modellen die uitsluitend nog maar pre-loved te vinden zijn.

Louis Vuitton Favoriete MM Damier Ebene

Van de drie iconische canvas prints die Louis Vuitton in zijn collectie heeft, is het toch echt de Damier Eben die mijn tassenhoudend hart sneller doet kloppen. Uitleg waarom kan ik helaas niet geven. ‘Gewoon’, zou mijn peuterdochter zeggen. En daar sluit ik mij volledig bij aan. Ik vind het gewoon een leuk printje. En de tassen in deze print zijn dan ook bij mij favoriet. Op nummer 1 op mijn lijstje vind je de o zo populaire Favoriete. Wat een toepasselijke naam! De Louis Vuitton Favoriete komt in twee formaten, namelijk de grote versie MM en het wat kleinere model PM. En het liefst heb ik ze beide in mijn collectie. Mijn streven is dan ook om beide in goede conditie pre-loved te vinden.

Louis Vuitton Favoriete Monogram canvas

Ja, ik weet het, het is dezelfde tas als hierboven. Maar ook de Favoriete in monogram canvas zou ik heel graag in mijn collectie willen opnemen. En wederom in de twee formaten. En ook hier geldt dat ik hoop deze op de pre-loved markt te zullen vinden. En puur om mijn LV canvas-collectie compleet te krijgen staat de Damier Azur-uitvoering onderaan mijn wishlist.

Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires

Wederom een groot favoriet! De Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires staat hoog op mijn lijst. Wat vind ik deze minitasjes super cute! Er past in zo’n tasje uiteraard niet heel veel, maar leuk zijn ze absoluut wel! Het liefst heb ik ze in alle verkrijgbare uitvoeringen. Maar wat zijn ze moeilijk te verkrijgen zeg. De Damier Ebene canvas-uitvoering heb ik onlangs in mijn collectie mogen verwelkomen. En nu hoop ik vurig dat de Monogram canvas de volgende zal zijn. En wie weet de Damier Azur-uitvoering.

Naast de drie iconische canvas-uitvoeringen is de Mini Pochette Accessoires nog in andere uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder diverse limited editions. Een limited edition-uitvoering die ik nog heel graag in mijn bezit zou willen hebben is de prachtige roze Monogram Empreinte leather. Helaas is deze niet meer via de LV-website verkrijgbaar. Maar ook pre-loved is deze enorm moeilijk te vinden.

De Mini Pochette Accessoires in zowel de Damier Ebene canvas als de Monogram canvas staat nog wel op de LV site vermeld. Maar is vaak uitverkocht.

Louis Vuitton Pochette Accessoires monogram canvas

De Louis Vuitton Pochette Accessoires in monogram canvas staat nog wel op de LV site vermeld maar is echter ook altijd uitverkocht. Wie weet dat ik ooit geluk zal hebben om deze nieuw te kunnen scoren. De Pochette Accessoires is de grotere zus van de überschattige Mini Pochette Accessoires. Deze is groter in formaat en te leuk om niet in je collectie te hebben. En wederom zou ik het niet erg vinden om de Damier Azur-uitvoering ook in mijn collectie te hebben.

Louis Vuitton Pochette Métis Monogram canvas

De Louis Vuitton Pochette Métis in Monogram canvas is een tas die mij, vanaf het moment dat ik met dit merk bezig ben, altijd al aangesproken heeft. Het is een tas die ik graag zou willen hebben maar die steeds weer lager op mijn wishlist zakt. En nee, haar prijskaartje helpt helaas ook niet echt mee. Maar let op mijn woorden: ooit zal ze van mij worden!

Zoals je kunt zien zijn het toch nog redelijk veel tassen. En als ik dan helemaal eerlijk moet zijn, zijn dit nog niet eens alle tassen. Want tassen zoals de Alma BB en Speedy Bandoulière 20 ontbreken nog. Maar voor nu zijn bovengenoemde tassen meer dan genoeg, nietwaar? En mocht de Croisette ooit in de Monogram canvas print uitgebracht worden, dan komt die absoluut bovenaan mijn wishlist te staan. Hoe dan ook, ik houd jullie op de hoogte van mijn (groeiende) Louis Vuitton tassencollectie.

Laatste 2 foto’s @louisvuitton.com

 

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top