Je bent hier
Home > Baby & Kind > Kruidvat Kinderkleding Outfits

Kruidvat Kinderkleding Outfits

Afgelopen week heb je de komende actie kinderkleding van Kruidvat kunnen bewonderen. En misschien dat je ook heel benieuwd bent hoe de jurkjes dochterlief staan. Van het weekend hebben we, ondanks het koude weer, de tijd genomen om de drie jurkjes tezamen met de leggings buiten op foto te zetten. Benieuwd hoe de kledingstukken dochterlief staan? Ga er maar lekker voor zitten en kijk gezellig mee…

Setje 1: Zwart & koraalZwarte jurkje met sterretjes printjes in de kleur koraal en aan de linkerborst de letter N. De ‘rok’ gedeelte van dit jurkje is niet van printjes voorzien en heeft twee zijzakken. Voor mijn gevoel komt dit jurkje, doordat het niet volledig van printjes voorzien is, minder druk over. Dochterlief heeft dit jurkje met de koraal legging gecombineerd zodat alles mooi bij elkaar zou passen. Maar uiteraard zou de zwarte legging bij het jurkje ook goed passen. Dit jurkje is dochterlief haar favoriet!

Setje 2: Believe in Magic Donker blauw jurkje met tekst ‘Believe in Magic’ in de kleuren groen en wit. Het jurkje heeft een blauw-grijs gestreept onderkant en fuchsia afwerking. Ook dit jurkje is van twee zijzakjes voorzien. Dochterlief heeft het met de zwarte legging gecombineerd. Maar zowel de fuchsia als blauwe legging staan onder dit jurkje goed.

Setje 3: Yay!!!  Dit laatste jurkje is denk ik wel mijn favoriet! Een tweekleurig jurkje met bovenste deel donker blauw met hartjes printjes en groot op de borst het woord ‘yay’. Het onderste deel van het jurkje is grijs met linksonder het woord ‘oops’ en een print van een lip. Door het tweekleurige combinatie lijkt het wel alsof dit kledingstuk uit rok en longsleeve bestaat. Omdat dit jurkje een fuchsia afwerking heeft, heeft dochterlief het met de fuchsia legging gecombineerd. De donker blauwe legging zou er ook heel goed bij passen. En zoals je weet past zwart overal bij, de zwarte legging is dan ook gewoon een prima optie 🙂

De kleertjes zullen in week 9 (vanaf 26 februari t/m 4 maart) in de actie bij Kruidvat verschijnen. De maten zijn: 104\110, 116\122 en 128\134 en zullen zowel online, via de webshop, als in de winkels te vinden zijn.

Welke jurkje valt bij jou het meest in de smaak?

#sponsoredpost

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Kruidvat Kinderkleding Outfits

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top