Je bent hier
Home > Gezin & Opvoeden > Home & Deco shoplog | Decoratie items

Home & Deco shoplog | Decoratie items

Sinds ik mezelf groen licht gegeven heb om spullen voor de woning te kopen betrap ik mezelf er steeds meer op dat ik veel meer bezig ben met interieur en het opdoen van inspiratie dan met wat dan ook. Ook ben ik steeds meer woonblogs gaan volgen. Ik vond mezelf voorheen nooit het type dat een zwakte voor decoratiespullen had maar hier moet ik tegenwoordig echt op terugkomen. Het blijft namelijk niet enkel bij kijken maar ook steeds vaker neem ik kleine decoratieve spulletjes mee naar huis. En onmisbaar voor ons interieur zijn ze ook weer niet. Als ik niet beter wist zou ik denken dat ik wat in te halen heb.

Vorige maand kon je mijn shoplog kleine meubelstukken al bekijken, vandaag laat ik jullie mijn gekochte decoratie items van het afgelopen periode zien.
bloesemIk ben gek op bloeiende bloesembomen. Ik vind ze er ontzettend prachtig uitzien en vaststond dat ik in onze nieuwe interieur bloesemtakken zou willen hebben. Dit is niet het juiste model dat ik voor ogen had maar voor nu kan deze er wel mee doorgaan. Ze kosten per tak slechts 1 euro bij de Action. Echter blijf ik zoeken naar het juiste model, deze zullen ongetwijfeld veel duurder zijn.
kaarspottenBij de Wibra kwam ik deze leuke glazen kaarspotten tegen. Ze zijn zowel in diverse kleuren als met tekstjes verkrijgbaar. Ik nam twee varianten mee, namelijk ‘Joy’ en ‘Love’, beide in de kleur wit. Voor € 1,49 per stuk naam ik er vier mee. Nu moet ik nog passende kaarsjes voor erin zien te vinden, maar dat moet niet al te moeilijk zijn lijkt mij zo.
love storyAl een tijdje was ik naar deze specifieke tekst in een leuke lijst op zoek en toen ik het onlangs bij de Wibra tegenkwam kon ik het niet laten liggen. Omdat onze woning wit ‘with a touche of pink’ zal zijn nam ik de roze variant mee. Maar ook het frisse groene kleurtje nam ik mee, voor de afwisseling. Deze tekstjes zijn in diverse kleurtjes te verkrijgen en kosten € 3,99 per stuk.
lijst happyNaast de ‘our love story’-lijst nam ik deze ‘Happy’-lijst in een fris groen kleurtje mee. Ik denk dat ik deze in de toiletruimte zal ophangen, maar ben er nog niet helemaal zeker van. Prijs: € 3,99
klokOok bij de Wibra kocht ik deze klok op een driehoekstandaard van ongeveer 85 cm lang. Niet bepaald een aankoop die echt bij mij past maar op de een of andere manier trok het me wel aan. De poten van de standaard zijn nu nog ‘naturel’ maar deze zal ik wit gaan spuiten/verven zodat het beter bij ons interieur past. Ik vind de klok er wel heel leuk uitzien, die kost € 17,34

Dat was het weer voor deze keer!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Home & Deco shoplog | Decoratie items

  1. Leuke spulletjes inderdaad. Wij hebben ook een Wibra op het winkelcentrum zitten en ik loop er minimaal 1 keer per week doorheen. En ze hebben zoveel leuke dingetjes en helemaal niet duur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top