Je bent hier
Home > Headlines > Tips | Gratis Kleenex tissuebox voor Moederdag!

Tips | Gratis Kleenex tissuebox voor Moederdag!

Verras mama met je eigen Kleenex tissuebox!

Zondag 10 mei, tweede zondag van mei, is het Moederdag. Deze Moederdag kunnen kleine creatievelingen mama met een wel heel persoonlijk cadeautje verrassen.
Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid kunnen onze lievelingen op www.mijnkleenex.nl helemaal gratis een zelfontworpen Kleenex tissuebox maken. De creatieveling kiest een design waar de liefde voor de liefste mommy vanaf straalt. Het ontwerp kan ook nog persoonlijker gemaakt worden met eigen foto’s, teksten of tekeningen. Moederdag wordt zo extra vrolijk!
kleenex 1Kiezen maar
Het is nog lastig kiezen met al die leuke prints voor de tissuebox! Gaat jouw creatieveling voor romantisch, een knalkleur of een stoere dierenprint? En met welke tekst en foto’s zal hij/zij mama verblijden? De speciale tissueboxcover wordt gratis thuisgestuurd met nóg een cadeautje voor moeder: een coupon voor de gratis vulling, een Kleenex tissuebox. Na insturen van de streepjescode van een box Kleenex Original of Balsam tissues wordt het aankoopbedrag op de bankrekening teruggestort. De cover past perfect om de doos Kleenex tissues en is meerdere malen te gebruiken. Wees er snel bij want de speciale Kleenex Moederdagactie loopt tot en met 6 mei 2015.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Tips | Gratis Kleenex tissuebox voor Moederdag!

  1. Ai, dat is jammer, een actie van vorig jaar kom ik tegen 😉 Op internet zoek ik naar mogelijkheden om mijn idee uit te werken. Met onze klas, groep 2 bedenk ik vanavond het idee om een tissue box cover te maken voor moederdag! Wie weet heeft u er nog 24 stuks liggen? Wij horen graag van u.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top