Je bent hier
Home > Gezin & Opvoeden > Home shoplog | Klein meubelstukken

Home shoplog | Klein meubelstukken

Zoals ik al eerder heb laten weten verheug ik me erop om onze gerenoveerde woning opnieuw te kunnen inrichten. De afgelopen periode hebben we veel producten voor het huis gekocht, van grote aankopen zoals een bankstel, tot kleine spulletjes zoals ik hieronder laat zien. In verband met de verhuizing zijn de spullen nog niet in gebruik en dus gewoon nog in verpakking.

action shoplogVelen zijn om andere redenen van de Action fan, zelf ben ik onder andere vanwege hun collectie kleine meubelstukken fan. Ik ben dol op kleine meubelstukken en de Action heeft geregeld heel leuke meubeltjes voor een budgetprijs. Wanneer ik een Action-winkel binnenstap is het meubelgedeelte het eerste waarnaar ik op zoek ga. Nu met het (gedeeltelijk) herinrichten van onze woning heb ik een goede reden om ze niet in de winkel te laten liggen.

action shoplog 2Ik zocht nog een leuk opbergitem voor tijdschriften en toen ik dit meubelstukje tegenkwam twijfelde ik geen moment en belandde het zo mijn mandje in. Ik twijfel nu of ik voor een tweede stuk zal gaan of het bij één zal houden. Deze tijdschriftenopberger zal boven mijn bureau aan de muur komen te hangen.

action shoplog 3action shoplog 9Dit leuke ophangkastje voor bijvoorbeeld in de keuken kon ik niet laten staan. Het is handig om kleine dingetjes in op te bergen en daarnaast heeft het handige ophangmogelijkheden voor theedoeken. Van dit kastje heb ik er twee meegenomen; eentje voor in de keuken en de andere voor in de badkamer, of toilet, ik twijfel nog.

action shoplog 5Voor de kamer van mijn meiden kocht ik deze ophangkapstok, zodat ze na school hun schoolkleding netjes kunnen ophangen.

action shoplog 6Ook voor de meiden kocht ik dit spiegeltje voor aan de muur in hun slaapkamer.

action shoplog 10Bij de Primark kom ik heel weinig, maar toen ik een tijdje geleden daar was, op zoek naar leuke kinderkleding, liep ik tegen deze geurkaarsen aan. Als een roze-liefhebber werd ik door de roze vierkante potjes aangetrokken maar de geur van de kaars heeft me positief verrast, het ruikt lekker. Nou ben ik niet het type dat kaarsjes brandt, misschien vanwege mijn jonge kinderen, maar ter decoratie in de woonkamer vind ik kaarsen sfeervol staan.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Home shoplog | Klein meubelstukken

  1. Leuke items! De kaarsen zijn echt leuk. Ga morgen naar de Primark hoop ze nog te vinden. Ik koop er ook mijn waxinelichtjes met kokos geur. Hemels! Oh en brand mijn kaarsen ook pas als onze kleine op bed ligt. Just in case.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top