Je bent hier
Home > Baby & Kind > Het leven van een Loser Wegwezen + Winactie

Het leven van een Loser Wegwezen + Winactie

We hebben met z’n allen er op moeten wachten maar gelukkig is het de moeite waard geweest! Bram Botermans is terug! Het nieuwe deel uit de megasuccesvolle boekenreeks ‘Het leven van een Loser‘ van Jeff Kinney neemt je mee in een nieuw avonduur. Zoonlief #2 is groot fan en heeft alle 11 voorgaande delen met veel plezier gelezen en dan mag deze nieuwste deel ‘Wegwezen’ uiteraard niet ontbreken.

De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar dagen zon zal wonderen doen, dus vliegen ze naar een tropisch eiland. Maar alles pakt anders uit: Brams vlucht is een ramp en eenmaal op het eiland blijkt het vakantiepark een nachtmerrie. Er lopen veel te grote spinnen rond en de zon brandt harder dan verwacht. Laten de Botermansjes hun vakantie verpesten? 

Met de zomervakantie voor de deur heeft de schrijver, Jeff Kinney, met zijn vakantie thema een leuk onderwerp voor deze twaalfde deel gekozen. De familie Botermans gaat, om de stress van de feestdagen en het koude weer te ontlopen, namelijk op vakantie in een resort op een tropisch eiland. Dit maakt dat het boek extra leuk is om onderweg (in de auto) naar jullie vakantiebestemming te lezen. Je kind zal zich zeker vermaken en voor je het weet zal hij/zij het boek uit hebben gelezen. Wegwezen is voor de doelgroep leuk, herkenbaar en vermakelijk. Zelfs voor de wat oudere lezers. Het boek weet de aandacht van de lezer goed vast te houden. Zoonlief heeft het boek binnen no-time uitgelezen en is hij er enthousiast over. Momenteel is jongste dochterlief op haar beurt het boek aan het lezen.

Het leven van een Loser Wegwezen bevat 223 pagina’s en uiteraard in dezelfde stijl als voorgaande delen geschreven. Ook dit deel is van veel cartoonachtige illustraties voorzien en zal ook weer veel jonge lezers aanspreken. Het boek is overigens hardcover. Als extraatje zit er bij het boek een Bram Botermans-sleutelhanger.

Win Het leven van een Loser Wegwezen!!!

Is jouw zoon/dochter ook fan van de Loser boeken? Doe dan vooral mee aan deze winactie. Mommyonline geeft een exemplaar ‘Het leven van een Loser Wegwezen’ weg. En om kans te maken hoef je enkel hieronder te laten weten dat je meedoet en Mommyonline via Instagram te volgen. Zo simpel is het! Het wordt overigens gewaardeerd wanneer je Mommyonline ook via Facebooken volg.

Meedoen kan tot en met vrijdag 13 juli 2018! De winnaar maken we op zaterdag 14 juli voor 22:00 uur bekend, middels een mailtje. Let er dus goed op dat je een correct mailadres invult wanneer je een reactie achterlaat.

Succes allemaal!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

36 thoughts on “Het leven van een Loser Wegwezen + Winactie

 1. Ik doe graag mee voor mijn klas van komend schooljaar. Deze boeken zijn erg gewild bij de leerlingen.

 2. Ik doe graag mee, we hebben hem in het Engels omdat ze niet konden wachten maar dat is toch wel moeilijk

 3. Onze dochter Elisa is dól op deze boekenserie en keek reikhalzend uit naar dit nieuwe deel. Ze is in augustus jarig, dit boek zou een geweldige verrassing zijn voor haar!

 4. De boeken van een loser worden hier verslonden, ik kan het mijn kinderen niet aan doen om niet mee te doen 😀

 5. Mijn 2 jongens hebben allebei dyslexie, en ik heb begrepen dat boeken van Het leven van een Loser zeer geschikt zijn. Leuke stimulans voor ze. We doen heel graag mee!

 6. Wat een leuke winactie, ik maak graag kans op dit boek! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en Instagram (Truusje26).

 7. Voor mijn jongste zoon die lezen háát, maar deze boeken leuk vindt

 8. Ik wil graag kans maken voor mijn twee zoontjes. Ze vinden deze boeken te gek! En aangezien het belangrijk is om in de vakantie te blijven lezen… Is dit echt een super boek. Heerlijk aan het strand dit boek lezen.

 9. Dit is een leuk boek voor mijn kleindochter van 8 jaar.
  Zij is een echte boekenwurm en leest heel veel.
  Voor haar doe ik graag mee en volg op Bloglovin en heb geliked en geloved.

 10. Onze pleegzoon zou enorm blij zijn met dit boek!! Doe gráág voor hem mee! 😀

  (IG AdrianadeRuiter1982 FB Adriana de Ruiter)

 11. Oudste zoon heeft de Loser boeken met veel plezier gelezen en nu raakt nummer twee er aan verslingerd.

 12. Super leuk boek voor mijn dochter Macey! Doe heel graag mee

 13. Ik zou graag mee doen voor mijn neefje. Die vindt dit vast leuk,

 14. Ik loot graag mee voor dit leuke boek. Ik volg je via Instagram (Truusje26) en Facebook (Mooie Rooie).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top