Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Vier de zomer met de nieuwe Essie Summer 2018

Vier de zomer met de nieuwe Essie Summer 2018

De Essie Summer collectie 2018 staat in het teken van holiday fever: Dromerige dagen en levendige nachten. Essie zorgt ervoor dat jij deze zomer festival ready bent met de keuze uit zes nieuwe, limited edition kleuren op jouw nagels. Van creams tot shimmers en van licht tot donker, Essie geeft dit seizoen kleuren een nieuwe draai: luxe, fel en bevrijdend van het alledaagse

In dit artikel laat ik twee van de zes kleuren zien. Beide heerlijke zomerse kleuren dat ongeremd gedragen kunnen worden. Maak kennis met Essie The fuchsia is bright en Essie Empower mint. 

Essie 554 Empower mint Met deze turquoise mint kleurtje ben jij helemaal ready voor een zonnig dagje strand! Het is geen kleurtje dat we nog niet eerder gezien hebben maar desondanks blijft dit een prachtig zomerse kleur. Essie Empower mint heeft een creamy finish en is fijn in gebruik. Met twee laagjes krijg je dit lakje prima dekkend.

Essie 553 The fuchsia is bright Essie The fuchsia is bright is een felroze, fuchsia nagellak die instant summer vibes geeft! Een intens roze kleurtje dat met twee laagjes prima dekt. Dit lakje heeft een goede formule, is fijn in gebruik en heeft een creamy finish.

Dit tweetal uit de Essie Summer 2018 collectie zijn mooie creamy lakjes, niet heel bijzonder maar gewoon vrolijke zomerse kleuren. Beide hebben goede formule dat fijn in gebruik is en met twee laagjes krijg je ze prima dekkend. Ben je, net als ikzelf, een nail addict dan is de kans groot dat je soortgelijke kleuren al in je stash hebt zitten. Uniek zijn beide kleuren namelijk niet.

Essie nagellakken zijn zowel in diverse online als stenen winkels verkrijgbaar.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top