Je bent hier
Home > Headlines > Favoriet: Action Juwelenkastje met spiegel en lichtjes

Favoriet: Action Juwelenkastje met spiegel en lichtjes

Het moge duidelijk zijn dat ik, op z’n tijd, ervan houd om bezoekjes te brengen aan de Action. Bij lange na niet altijd, want de drukte daar is geregeld teveel van het goede. Maar het blijft een leuke winkel om rond te snuffelen en tussen alle andere spullen op zoek te gaan naar parels. Vorige week schreef ik al een artikel waarin ik vertelde dat het voor mij vrijwel onmogelijk is om met lege handen deze winkel uit te lopen. Ook liet ik weten dat ik twee tasjes vol aan spullen gekocht had. Nu ga ik niet alle spullen laten zien maar zal ik, voor nu, slechts mijn favoriete aankoop laten zien.

Al een lange tijd zocht ik naar een soortgelijk kastje voor het opbergen van mijn favoriete nagellakpotjes; een klein formaat ophangkast die dicht kan. Genoeg van soortgelijke kastjes heb ik voorbij zien komen maar helaas allemaal zonder deurtje. Toen ik dit exemplaar vond was ik gelijk enthousiast. En het feit dat het beste ding, naast een deurtje, zowel spiegel als lichtjes heeft maakt dit exemplaar nog leuker

Deze Action juwelenkast+spiegel heeft een afmeting van 36x44cm. De binnenkant is kant-en-klaar en daar kun je zo jouw juwelen in opbergen. Naast hanggedeeltes voor kettingen en armbanden is er ook een ringgedeelte waar je jouw ringen in kunt ‘steken’. De binnenkant is gedeeltelijk met zwarte velour-stof bekleed wat het geheel een luxe look geeft.

De spiegel vind ik persoonlijk niet zo heel fijn om in te kijken, het is, tot zover mijn kennis, geen ‘echte’ spiegel. Hier zal ik dus helaas niet vaak gebruik van maken. Het licht werkt met 2x AA batterijen prima en is voorzien van een aan-/uit-knopje aan de zijkant. Batterijen zijn overigens niet inbegrepen, dit zul je apart erbij moeten kopen. Aan de achterzijde zijn haakjes om het kastje aan op te hangen.

Dit kastje is ‘officieel’ een juwelenkastje maar wat mij betreft kan het, na eventueel een kleine aanpassing, voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zelf twijfel ik nog of ik het als een nagellakkastje zal gaan gebruiken of toch gewoon als waar het voor bedoeld is; het opbergen van juwelen. Jammer genoeg was dit exemplaar het laatste maar mocht ik dit kastje nou nog tegenkomen, bijvoorbeeld in een ander filiaal, dan is het zo goed als zeker dat ik het mee zal nemen. Scheelt mij weer het maken van een keuze.

Action juwelenkast+spiegel €12,95

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Favoriet: Action Juwelenkastje met spiegel en lichtjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top