Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Nailbox februari Forever Yours + Video Unboxing

Unboxing Nailbox februari Forever Yours + Video Unboxing

De eerste maand van 2017 is alweer voorbij en wat is het snel gegaan. De tweede maand februari staat voor velen in het teken van Valentijnsdag. De dag om jouw romantische kant te ontketenen en je door de liefde te laten meevoeren. Maar wij van Nailbox deden het anders. De februari Nailbox staat echter niet in het teken van Valentijnsdag maar gewoon een mooi inhoud om jezelf, of beter gezegd jouw nagels, te verwennen.

Voor de februari Nailbox hebben wij voor een (nieuw) top merk gekozen waarvan wij vrijwel zeker van zijn dat het bij velen geliefd is. Forever Yours dus! Je vindt maar liefs drie producten van dit merk in deze Nailbox.
Met het oog op Valentijnsdag hebben we voor de verandering voor een rode lint gekozen. Ook heel leuk, toch?
En alsof het voorbestemd was werd de Nailbox bij velen op Valentijnsdag bezorgd, totaal niet gepland maar wel heel leuk.

En dan natuurlijk waar het in dit artikel omdraait: de februari Nailbox inhoud. Laten we maar beginnen… 

O.P.I Natural Nail Base Coat
Het eerste product is van het merk O.P.I, het merk waar het in deze Nailbox om draait. Dit is O.P.I Natural Nail Base Coat, onmisbaar voor ieder nagellak drager. Deze transparant roze basislak zorgt er voor dat je nagellak beter hecht maar ook beschermt het jouw nagels tegen verkleuring. Zorg er ten aller tijden dus voor dat je nagels van een laagje base coat voorzien zijn alvorens deze met een kleurtje te lakken.

O.P.I Go with the lava flow
Zijn jouw nagels van een laagje top coat voorzien? Dan is het tijd om een mooi kleurtje aan te brengen. Dit is O.P.I Go with the lava flow en dekt met twee laagjes. Met deze koraalrode kleur met subtiele goudenglinstering zet je iedereen direct in vuur en vlam, aldus opi.nl.

O.P.I top coat
Na het opdrogen van je nagellak is het tijd om deze met O.P.I top coat te beschermen. Deze top coat geeft een mooie en hoogglanzende beschermlaagje. De lak wordt hierdoor nog dieper en voller van kleur en beschadigt minder snel.

Vivien Kondor Lilac Frost
Naast het complete setje van O.P.I dat uit base coat, nagellak en top coat bestaat is er ook nog een niet O.P.I lakje in deze box te vinden. Vivien Kondor Lilac Frost is een paarse parelmoer lak dat voor een mooie dekking drie laagjes nodig heeft.

Decals
Het laatste product is deze super cute decals. Decals zijn een makkelijke manier om je nagels van een leuk ontwerp te voorzien. In het filmpje laat Cindy heel duidelijk zien hoe je deze op je nagels over kunt brengen.

Video Unboxing

Swatches, foto’s en filmpje zijn wederom door de lieftallige Cindy gemaakt.

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top