Je bent hier
Home > Baby & Kind > Barbie Dolfijnen Magie Recensie + Winactie

Barbie Dolfijnen Magie Recensie + Winactie

Mijn jongste dochter van zeven jaar is, zoals veel meisjes van haar leeftijd, fan van Barbie. Echter niet zozeer van Barbie de speelpop maar van Barbiefilms. Als het aan dochterlief ligt zou ze de hele dag naar Barbiefilms kunnen kijken. En door samen met haar te kijken komt ze helemaal niet meer van de bank af. Je kunt je wel voorstellen hoe enthousiast zij was toen wij de nieuwste Barbiefilm in voorpremière mochten kijken.

Het was ruim een weekje voordat we Barbie Dolfijnen Magie bezochten toen dochterlief vol enthousiasme op me afvloog met de mededeling dat er een nieuwe Barbiefilm is. Haar vraag was vervolgens niet of we er heen kunnen maar wanneer we gaan. En het feit dat ze nog wel een tijdje moest wachten totdat het in de bioscoop te zien zou zijn was voor haar geen probleem. Nee… wachten is voor dochterlief nooit een probleem geweest, zolang zij maar haar belofte binnen heeft. Dus beloofde ik haar dat we naar de film zouden gaan maar wanneer precies zou ik haar nog wel laten weten. Daar nam zij genoegen mee maar ze herinnerde mij mooi wel dagelijks aan mijn belofte.

Gelukkig voor haar, en voor mij, hoefde ze geen weken te wachten maar slechts een kort weekje. We mochten namelijk Barbie Dolfijnen Magie al voordat het in de bioscoop te zien is bekijken. En vanaf het moment dat ik dochterlief dit voor haar heugelijke nieuws vertelde, kon het aftellen beginnen. En afgelopen week was het dan zover. Bewapend met voldoende popcorn, snoepgoed en uiteraard drank installeerde wij ons voor het scherm om naar Barbie Dolfijnen Magie te kijken.

Barbie Dolfijnen Magie –  Het verhaal:

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Barbie – Dolfijnen Magie: Wat vinden wij ervan?

Het eerste dat dochterlief bij het zien van de aftiteling zei was: ‘Is het dan afgelopen?’ De film Barbie Dolfijnen Magie duurt 60 minuten en volgens dochterlief veel te kort. De film mocht wat haar betreft zeker stukken langer duren. Hieruit kun je dus opmaken dat zij van de film genoten heeft. En dat is begrijpelijk! Barbie Dolfijnen Magie is een leuke en vrolijke animatiefilm waarin Barbie en haar zusjes kijkers op avontuur nemen. De film is zoals we inmiddels wel van Barbie films gewend zijn erg mooi vormgegeven. Het heeft mooie, heldere kleuren, goede geluidseffecten en is voor de kids goed te volgen. Ook heeft de film een mooie verhaallijn waarin kinderen het verschil tussen goed en kwaad wordt bijgebracht. Maar ook de waarde van zussen, vriendschap en samenwerken wordt hen meegegeven. Naast de nodige ‘lessen’ zit Barbie Dolfijnen Magie vol grappige momenten en trakteren de zussen kijkers op een gegeven moment op een mooie liedje over zussen met ondersteunende beat door henzelf gespeeld.

Barbie – Dolfijnen Magie is een vermakelijke magische film om samen met jouw dochter(s) (of zoon) te kijken. Mijn twee meiden hebben met hun volle aandacht naar de film gekeken en hebben ervan genoten. Wat mij betreft een geslaagd bioscoopuitje!

Win bioscoopkaartjes voor Barbie Dolfijnen Magie 

Barbie – Dolfijnen Magie is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien en Mommyonline geeft 2x 2 vrijkaartjes weg! Kans maken? Doe dan gezellig mee!

Volg Mommyonline via Facebook en Instagram en laat ons hieronder weten dat je meedoet. Let er wel op dat je een geldig e-mailadres invult!

De winactie loopt tot en met donderdag 9 november 2017. Op vrijdag 10 november 2017 zullen de 2 winnaars een mailtje ontvangen.

Succes allemaal!!!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

20 thoughts on “Barbie Dolfijnen Magie Recensie + Winactie

  1. Ik doe graag mee voor me dochter ashanti amicha. Zij is 7 jaar en helemaal gek van barbies en dolfijnen

  2. Oh wooooww, lijkt me super leuk !! Even lekker quality time met mijn oudste dochter (5,5 jaar) . Ze zal dat heerlijk vinden 🙂 Ik waag dus dolgraag een kansje

  3. Voor mijn 3 jarig dochtertje, die alleen nog maar jongensfilms heeft gezien in de bioscoop..

  4. Met twee dochters die dol zijn op Barbie, ben ik het bijna aan hen verplicht hier een kansje te komen wagen! Zou een top uitje worden naar de bios, genieten! Instagram: Marcia1981k

  5. Mijn dochter kijkt heel graag de Barbie films op DVD, een film van Barbie in de bioscoop vind ze dan natuurlijk helemaal fantastisch.

  6. Onze dochter van 8 vind de Barbie films zo mooi. Ze is ook helemaal weg van zeemeerminnen en dolfijnen dus ze zou heel blij zijn als ze naar deze film mag gaan. We wachten in spanning af!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top