Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Babymassagetechniek leren? Dat kan nu ook vanuit huis!

Babymassagetechniek leren? Dat kan nu ook vanuit huis!

Overweeg jij of jouw partner een babymassage cursus te volgen maar is er simpelweg daar momenteel geen tijd voor? Of is het voor jou moeizaam het huis uit te komen? Er is een oplossing!

We leven in een digitale tijdperk en vrijwel alles is online te vinden en zo ook cursus babymassage. Als kersverse ouder kun je vanaf heden online leren hoe je jouw baby teder en fijn kunt masseren. Door middel van videolessen op het nieuwe platform Babymassageonline.nl leren ouders stap voor stap de babymassagetechnieken in een voor hun baby vertrouwde omgeving. Jonge ouders maken kennis met hun ouderlijk instinct en leren hierop te vertrouwen.

Eerste levensbehoefte

Aanraking is een eerste levensbehoefte voor baby’s en is ontzettend belangrijk in het eerste levensjaar, voor zowel baby’s als ouders. Door de Online Babymassagecursus  leren ouders hun baby beter kennen in een vertrouwde omgeving en in hun eigen tempo. Bewezen is dat een baby door babymassages beter hecht, minder huilt en beter slaapt. Ook bij darmkrampjes is een massage erg fijn.

Videolessen en bonusmateriaal

Ouders met een jonge baby krijgen na aanmelding twaalf maanden onbeperkt toegang tot een persoonlijke digitale leeromgeving. Stap voor stap, onder begeleiding van een professioneel babymassagedocente, leren ouders hun baby te masseren. De Online Babymassagecursus bestaat uit zeven videolessen en bonusmateriaal: zes extra videolessen over massage bij darmkrampjes, de beste til- en draagtechnieken en baby-yoga oefeningen. In 2018 is het mogelijk om de cursus inclusief speciaal cadeaupakket als kraamcadeau te geven.

Extra ondersteuning voor ouders

Al meer dan zeven jaar geeft Arlette Dijkstra, bedenker en oprichter van Babymassageonline.nl, cursussen babymassage op locatie in de regio Utrecht. De professionele babymassage-docente bedacht dat het fijn zou zijn als ouders thuis, in hun eigen tempo en omgeving zo’n cursus konden volgen, zag het gat in de markt en besloot hierom de Online Babymassagecursus te ontwikkelen. Om (toekomstige) ouders extra te ondersteunen fungeert Babymassageonline.nl bovendien als een kennisplatform met blogs en vlogs waar Arlette leuke weetjes en haar kennis deelt.

 

Volg jij Mommyonline al via ?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top